0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün açık öğretimin sınavı vardı. Abi mi götürdüm. Yolda tranvaj çalışması vardı o sınav kalabalığı ve hafta sonu vakit öldürüp gezmeye gidenler de eklenince yol kilit haldeydi. Zar zor okula varabildim ama yolu da bilmiyorum igo götürdü Okulun çevresinde kazı çalışmaları varmış bide okulun etrafı iki sokak sağı solu önü arkasida öyle. Park yeri arıyorum bi baktım tek kapı beyaz corsa kim dersiniz ? Bayram Emer Bide bulduğum yerden belediye çalışanları kovdu kepçe gecememis İki tur sonra belediyenin yol keneranı koyduğu kumun üzerine çıktım koydum arabayı öyle. Altı kuma degiyordu ama yarım debriyaj sağolsun patinajsiz çıkardı Onda öncede Bayramın arabanın yanında birisi dikiliyor garip garip hareketler. Sen hayırdır kardeş dedim. Kamyon giremedi arabanın çekilmesi lazım dedi. Bana birak hallederim dedim Bayramı aradım tabi acan olmadı çocuk sınavda Yarım saat gecikmeli çekildi araba Gelirken alışverişe gidiyordum oranın açık otoparkida camurmus off road yaptım şuan araba kahve rengi çamur Akşam uzeride babamın dayı oğlu ailesiyle geldi. Kia Ceratosunu satıp astra bakıyordu aldım yanıma iki tur attı. Sıra bende dedim birazda koreli surelim HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar şuan Ankara havalimanındayım. Sıcaklık -13 derece ve şehir merkezinden buraya gelen arabanın harareti suan 90dan düştü ayrıca sağ aynamın durumu [emoji15][emoji15]Nokia 3310 ile gönderildi.
Yoğun bir hafta geçirdik Herkese yeniden merhaba. Nerede kaldık?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYoğun bir hafta geçirdik Herkese yeniden merhaba. Nerede kaldık?Benim işler yoğundu abi hafta sonu sınav koşuşturmacası vardı. Bu arada burayı soğuk aldı götürüyor. Arada yağıyorda. Ufak bir off road yaptım HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bak dikkatimi çekti kaputta kedi gezmiş. Arabayı çalıştırmadan önce mutlaka kontrollü çalıştır. anladın sen onu.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYoğun bir hafta geçirdik Herkese yeniden merhaba. Nerede kaldık?Benim işler yoğundu abi hafta sonu sınav koşuşturmacası vardı. Bu arada burayı soğuk aldı götürüyor. Arada yağıyorda. Ufak bir off road yaptım HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBak dikkatimi çekti kaputta kedi gezmiş. Arabayı çalıştırmadan önce mutlaka kontrollü çalıştır. anladın sen onu.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYoğun bir hafta geçirdik Herkese yeniden merhaba. Nerede kaldık?Benim işler yoğundu abi hafta sonu sınav koşuşturmacası vardı. Bu arada burayı soğuk aldı götürüyor. Arada yağıyorda. Ufak bir off road yaptım HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBiliyorum abi. Kaputa vuruyorum. Kontrol edip biniyorum.HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın. Her yer buz tutmuş HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi