0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Essalamınaleykum cumleten kardeslerim Günaydın
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAleykümselam Hoşgeldin yağ prensi Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEssalamınaleykum cumleten kardeslerim Günaydın hosbulduk abı bakalım yavas yavas koyuyoruz işleri yoluna yağlaya yağlaya iteliyoruz hayatı
Aleykümselam Hoşgeldin yağ prensi Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEssalamınaleykum cumleten kardeslerim Günaydın
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap Fatih'in torunları olarak ata sporumuz Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAleykümselam Hoşgeldin yağ prensi Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEssalamınaleykum cumleten kardeslerim Günaydın hosbulduk abı bakalım yavas yavas koyuyoruz işleri yoluna yağlaya yağlaya iteliyoruz hayatı abı bizim ürünler güreşe lüks kaçar yağlı güreş için döksem ben bunu patron boş tenekeyle döver beni.. :D:D
Fatih'in torunları olarak ata sporumuz Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAleykümselam Hoşgeldin yağ prensi Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEssalamınaleykum cumleten kardeslerim Günaydın hosbulduk abı bakalım yavas yavas koyuyoruz işleri yoluna yağlaya yağlaya iteliyoruz hayatı
Herkese günaydın.Yorucu bir hafta başlıyor.
Şu akbil milletin içinde "Yetersiz bakiye" diye bağırıyor ya çıldırıyorum [emoji51][emoji51][emoji51] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Yok abi ilk defa duydum iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.