0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Günaydın beni deli eden bir sorunu daha çözdum tüm hafta sonunu internetsiz geçırdım.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın beni deli eden bir sorunu daha çözdum tüm hafta sonunu internetsiz geçırdım.geçmiş olsun. TTNET mi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın beni deli eden bir sorunu daha çözdum tüm hafta sonunu internetsiz geçırdım.geçmiş olsun. TTNET mi Hayır doğalgazcı faciası. Eve doğal gaz döşendiğinden beri internet sorunluydu hatlları kontrol ederken farkettim kablolarla oynamışlar. Telekomun eve çektiği kablo 2 uçlu. ve evdeki hat kablosu 5 uçlu. Birbirine bağlamak için ikili üçlü kombinasyon yapmak zorunda kaldım. Oda nerden baksan 20 kombinasyon ediyor.
GünaydınHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydınHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildigünaydın da hastane mesajı nereye gitti