0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaphayırlı geceler, forumumuzda lpg ayarından anlayan birisi varsa bana ö.m yazabilirmi kücük bir sorun yaşıyorum tüp markası; romanoBenim eski aracın ayarını bilgisayara bağlayıp yaptılar. Ah anlasamda yardım etsemHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayırlı geceler, forumumuzda lpg ayarından anlayan birisi varsa bana ö.m yazabilirmi kücük bir sorun yaşıyorum tüp markası; romano
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaphayırlı geceler, forumumuzda lpg ayarından anlayan birisi varsa bana ö.m yazabilirmi kücük bir sorun yaşıyorum tüp markası; romanoBenim eski aracın ayarını bilgisayara bağlayıp yaptılar. Ah anlasamda yardım etsemHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBugün bilgisayara bağlattırdım daha yılını doldurmamış lpgye enjektörlerden birisi değişcek dediler, kac para dedim 200lira+işcilik dedi. İnternetten baktım romano enjektör 100lira sıfır ürün. Millet s..ecek yer arıyor. Baska yere daha göstercem yarın. Ara ara tekleme yapıyor moralimi bozuyor diye 1haftadır benzinde biniyorum oda şehir içi 75-85kuruş yakıyor