0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Millet hunharca evleniyor HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorma bu sene kaç düğüne gittiysem çeyrek taktım. 7 düğün oldu. 250TL x 7 = 1750TL yiter artık yaahuuuLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMillet hunharca evleniyor HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi^^^^^^^^^^^^^^^^^
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSorma bu sene kaç düğüne gittiysem çeyrek taktım. 7 düğün oldu. 250TL x 7 = 1750TL yiter artık yaahuuuLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMillet hunharca evleniyor HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi^^^^^^^^^^^^^^^^^Şu halime baksana abi HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAbi gözlerine niye sansür koydun ? Biri sana birşey mi yaptı ?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSorma bu sene kaç düğüne gittiysem çeyrek taktım. 7 düğün oldu. 250TL x 7 = 1750TL yiter artık yaahuuuLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMillet hunharca evleniyor HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi^^^^^^^^^^^^^^^^^Şu halime baksana abi HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSorma bu sene kaç düğüne gittiysem çeyrek taktım. 7 düğün oldu. 250TL x 7 = 1750TL yiter artık yaahuuuLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMillet hunharca evleniyor HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi^^^^^^^^^^^^^^^^^Şu halime baksana abiHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GünaydınHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hahahahahaaa..günaydın.. çok iyi geldi bu..haftaya gülerek başladık çok şükür..