0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapCok iyi olur. Bakalim temiz mi? Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.aracın motorunun fotoğrafını çekebildim sonunda koltuk kılıflarını değiştirdim. onun için de ayrıca fotoğraflarıyla konu açacağım. kılıfları söküp takarken aracın iki özelliğini daha öğrendim. şoför koltuğu yükseklik ayarlı ve başlıklar açısal olarak ayarlanabiliniyormuş.
Cok iyi olur. Bakalim temiz mi? Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapCok iyi olur. Bakalim temiz mi? Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.aracın motorunun fotoğrafını çekebildim sonunda koltuk kılıflarını değiştirdim. onun için de ayrıca fotoğraflarıyla konu açacağım. kılıfları söküp takarken aracın iki özelliğini daha öğrendim. şoför koltuğu yükseklik ayarlı ve başlıklar açısal olarak ayarlanabiliniyormuş. off orjinal dewoo doch motor... masallah... canavar gibi