0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bayram cocugu gibi olmus kerataAsus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Ok gibi maşallah
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBayram cocugu gibi olmus kerataAsus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi. ilahi Uğur abi gezmeye çıkarayım bari bu çocuğu
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBayram cocugu gibi olmus kerataAsus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi. ilahi Uğur abi gezmeye çıkarayım bari bu çocuğu Gezdir gezdir. Ama nazarlıgı unutma. Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
pazartesi temizliğinden kareleriç dış komple yıkama+sonax cila işlemi uyguladım buyrun fotolar:
valla haklisin bro. bu arac alinmaz. temizlikten boyasi kalkmistir bu minik çekirdeğin yep's special phone huawei
Sen bu canavarı parlata parlata bitireceksin Mübarek yük taşımaktan değilde, akça pakça olmaktan yıpranacak bu küçük herkül Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yappazartesi temizliğinden kareleriç dış komple yıkama+sonax cila işlemi uyguladım buyrun fotolar:
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapvalla haklisin bro. bu arac alinmaz. temizlikten boyasi kalkmistir bu minik çekirdeğin yep's special phone huaweihaklısın abi böyle bi araç satılık olsa bırak almayı kaç para diye bile sormazdım
Telli jantlar günşlik on numura