0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah kaza bela göstermeden kullanmayı nasip etsin inşallah Mustafa araç 1400cc mi?
Mustafa Kalos'un orijinal park'ları böyle ızgara şeklinde mi? daha önce hiç dikkatimi çekmemişti. fotoğrafta çok tatlı görünüyor. yoksa sen bir uygulamamı yaptın parklara?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMustafa Kalos'un orijinal park'ları böyle ızgara şeklinde mi? daha önce hiç dikkatimi çekmemişti. fotoğrafta çok tatlı görünüyor. yoksa sen bir uygulamamı yaptın parklara?Aynen öyle hocam orjinali çizgi seklinde ben sadece içindeki ampulu değiştirdim önceki daha soluk bir sarıydı bende gittin turuncu ampul aldım taktım daha hoş duruyor şimdiiPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
hhahahahahhaha bir müdahale varmış çünkü ilk defa dikkatimi çekti. ama çok güzel olmuş.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMustafa Kalos'un orijinal park'ları böyle ızgara şeklinde mi? daha önce hiç dikkatimi çekmemişti. fotoğrafta çok tatlı görünüyor. yoksa sen bir uygulamamı yaptın parklara?Aynen öyle hocam orjinali çizgi seklinde ben sadece içindeki ampulu değiştirdim önceki daha soluk bir sarıydı bende gittin turuncu ampul aldım taktım daha hoş duruyor şimdiiPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Adaş Allah kaza bela vermesin incimize maşallah. Tapatalk kullanılarak gönderildi
0-100 km kaç sanye 2005 model Kalos'larda? hiç test ettin mi?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap0-100 km kaç sanye 2005 model Kalos'larda? hiç test ettin mi?Yok hiç denemedim valla ama aracın 3000 devirden sonraki performansı hakkaten muhteşem iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Müsait boş bir mekanda video kaydı yapman mümkün mü? Ama önce güvenlik Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap0-100 km kaç sanye 2005 model Kalos'larda? hiç test ettin mi?Yok hiç denemedim valla ama aracın 3000 devirden sonraki performansı hakkaten muhteşem iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMüsait boş bir mekanda video kaydı yapman mümkün mü? Ama önce güvenlik Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap0-100 km kaç sanye 2005 model Kalos'larda? hiç test ettin mi?Yok hiç denemedim valla ama aracın 3000 devirden sonraki performansı hakkaten muhteşem iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiHocam böyle bişey neden merak ettiniz iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Merak etmedim. Sadece bilgiyi yaymak amacındayım Ama teklif var! Israr yok Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMüsait boş bir mekanda video kaydı yapman mümkün mü? Ama önce güvenlik Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap0-100 km kaç sanye 2005 model Kalos'larda? hiç test ettin mi?Yok hiç denemedim valla ama aracın 3000 devirden sonraki performansı hakkaten muhteşem iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiHocam böyle bişey neden merak ettiniz iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMerak etmedim. Sadece bilgiyi yaymak amacındayım Ama teklif var! Israr yok Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMüsait boş bir mekanda video kaydı yapman mümkün mü? Ama önce güvenlik Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap0-100 km kaç sanye 2005 model Kalos'larda? hiç test ettin mi?Yok hiç denemedim valla ama aracın 3000 devirden sonraki performansı hakkaten muhteşem iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiHocam böyle bişey neden merak ettiniz iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiyok hocam denerim sıkıntı yok müsait bir gün ve zaaman da denerim sizinli paylaşırım