0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapOhhh üfff o ne ? Satarken abi bayağı sorun olur ama soğutmayım. Bu kadar fulunu bulmuşun çürüyene kadar bin Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Nesi varda sanki Hüseyin. O rakamın bu kadar yüksek çıkmasının sebebi mekanik hasardan değil, elektronik aksamdan kaynaklanıyor. her gördüğün vw'ni senin bora gibimi sandın birazda ben seni kızdırayımAdamlar 1 hafta için bin lira ek emeği aldı bizden aslında normal bide kaynak ve reflektif yapıldı. Blok değişseydi bizmkide o fiyatı bulurdu bi kerem hıh [emoji34] Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapOhhh üfff o ne ? Satarken abi bayağı sorun olur ama soğutmayım. Bu kadar fulunu bulmuşun çürüyene kadar bin Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Nesi varda sanki Hüseyin. O rakamın bu kadar yüksek çıkmasının sebebi mekanik hasardan değil, elektronik aksamdan kaynaklanıyor. her gördüğün vw'ni senin bora gibimi sandın birazda ben seni kızdırayım
Ohhh üfff o ne ? Satarken abi bayağı sorun olur ama soğutmayım. Bu kadar fulunu bulmuşun çürüyene kadar bin Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Aklıma şu geliyor; sen arabayı ucuza tamir ettirdiğinize sevindin mi üzüldün mü? onu bir bilelim de Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapOhhh üfff o ne ? Satarken abi bayağı sorun olur ama soğutmayım. Bu kadar fulunu bulmuşun çürüyene kadar bin Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Nesi varda sanki Hüseyin. O rakamın bu kadar yüksek çıkmasının sebebi mekanik hasardan değil, elektronik aksamdan kaynaklanıyor. her gördüğün vw'ni senin bora gibimi sandın birazda ben seni kızdırayımAdamlar 1 hafta için bin lira ek emeği aldı bizden aslında normal bide kaynak ve reflektif yapıldı. Blok değişseydi bizmkide o fiyatı bulurdu bi kerem hıh [emoji34] Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Yeni arabada yeni hatıralar olur yine. Üzülme
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYeni arabada yeni hatıralar olur yine. ÜzülmeAbi bugün temizlerken sarı uzun kıl geldi süpürgeye..Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYeni arabada yeni hatıralar olur yine. ÜzülmeAbi bugün temizlerken sarı uzun kıl geldi süpürgeye..Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.atmı besliyorsun arabada neymiş o öyle?
Konuyu dağıtmayalım...Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKonuyu dağıtmayalım...Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.Dağıtın abi konuyu Dağıtın yavru gitti [emoji24]Nokia 3310 using Tapatalk
kardeş hayrola? yine kaza bela deme sakın haa Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKonuyu dağıtmayalım...Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.Dağıtın abi konuyu Dağıtın yavru gitti [emoji24]Nokia 3310 using Tapatalk
bize hayırlı olsun demek düşer şimdi sıfır superb mi alacaksın yoksa?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbize hayırlı olsun demek düşer şimdi sıfır superb mi alacaksın yoksa? F30 bmw [emoji16]Nokia 3310 using Tapatalk
Maşallah ben sana demiştim o ferrariye bindin iflah olmayacaksın diye ama dinlemedin.Golf kaça gitti?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbize hayırlı olsun demek düşer şimdi sıfır superb mi alacaksın yoksa? F30 bmw [emoji16]Nokia 3310 using Tapatalk
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMaşallah ben sana demiştim o ferrariye bindin iflah olmayacaksın diye ama dinlemedin.Golf kaça gitti?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbize hayırlı olsun demek düşer şimdi sıfır superb mi alacaksın yoksa? F30 bmw [emoji16]Nokia 3310 using Tapatalk70250 abiNokia 3310 using Tapatalk