0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun dedimmi demedimmi bilmiyorum büyük ihtimallede dememişimdir.. Geç oldu abi kusura bakma. Hayırlı olsun orjinal bi araç bulman çok iyi olmuş güle güle kullan..
Bizim karşı komşu oto döşemeci. Kolçağı verdik sağolsun kaplamış getirdi.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Güle güle eskit Fıstık gibi olmuş.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBizim karşı komşu oto döşemeci. Kolçağı verdik sağolsun kaplamış getirdi.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Sağol abi bu kolçağın şeyi kırılmış söylemiştim Ama mıknatısa sıcak bakmıyorum ben.
Bizim karşı komşu oto döşemeci. Kolçağı verdik sağolsun kaplamış getirdi.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Sağol abi bu kolçağın şeyi kırılmış söylemiştim Ama mıknatısa sıcak bakmıyorum ben.
Hüseyin Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermeden kullanmayı nasip etsin inşallah.
0.19 kuruş eder. Bence güzel rakamZenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Ort. Yakıt tüketmini sıfırlamakla iyimi yaptım kötü mü yaptım anlamadım. Babamla 4.9/100 gösteren şey şuan bende 6/100 gösteriyo..Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapOrt. Yakıt tüketmini sıfırlamakla iyimi yaptım kötü mü yaptım anlamadım. Babamla 4.9/100 gösteren şey şuan bende 6/100 gösteriyo..Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.O uzun yola çıktıkşa arabayı sakin kullandıkça düşer abi. Sıfırlamakla iyi yapmışsın şehir içi ortalama Yakıt tüketimini daha sağlıklı öğrenirsin. Ben kafam estikçe sıfırlarım.
huseyin bey aracınızı satarsanız taliplisiyim