0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapO o o o kardeşim pırıl pırıl MaşaAllah. Güle güle kullanın. sağol abi fotodan önce aldım bezi her tarafını yaladım resmen
O o o o kardeşim pırıl pırıl MaşaAllah. Güle güle kullanın.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapO o o o kardeşim pırıl pırıl MaşaAllah. Güle güle kullanın. sağol abi fotodan önce aldım bezi her tarafını yaladım resmen önceki sahibinin araç içinde sigara içmesi kötü olmuş. tavan ne durumda? onu merak ettim doğrusu
araç yıpranmamış belli. direksiyon simidi, eşiklikler gıcır
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaparaç yıpranmamış belli. direksiyon simidi, eşiklikler gıcırilk sahibi toprak ağasıymış abi tam fırsat oldu denk geldi nasip oldu
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaparaç yıpranmamış belli. direksiyon simidi, eşiklikler gıcırilk sahibi toprak ağasıymış abi tam fırsat oldu denk geldi nasip oldu Ağa arabasına bineceksin demek. Sanada bulaşır inşallah
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaparaç yıpranmamış belli. direksiyon simidi, eşiklikler gıcırilk sahibi toprak ağasıymış abi tam fırsat oldu denk geldi nasip oldu Ağa arabasına bineceksin demek. Sanada bulaşır inşallah Amin mi desem bilemedim abi o da zor ya hepimize hayırlı ve helal kazanç nasip olur inşallah
Allah utandırmasın kardeşim.. güle güle binin... bizim işyerine bugün "2014 model 1,3 motor 90 HP D3" geldi.. sürücü koltuğuna geçtim, arabada resmen yayıldım.. yeni almışlar, o sıfır kokusu hala burnumdan gitmiyor...