Temsa, ABD ve Almanya pazarında hedef büyütüyor

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı efedesign

  • FO-Usta Üye
  • *
    • İleti: 1,326
    • Puan +49/-0
    • Cinsiyet:Bay
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Mehmet Niyazi ALADAĞ
  • Marka: Peugeot
  • Model: 301 Active 1.6 Hdi
  • Model Yılı: 2013
  • Yakıt Tipi: Motorin



Amerika pazarında 4 yılda 3 ürünle 300 araçlık kapasiteye ulaşan Temsa, bu pazarın ihtiyaçlarına yönelik ürün gelişimlerini sürdürmeye devam ediyor. TS35, TS30 ve bu yılın başında Amerika pazarına sunulan TS45 büyük bir beğeni topluyor. “Almanya’da olursan, her yerde olursun” anlayışı ile hareket eden Temsa, 750 araca ulaştığı Almanya pazarında 2014 Ocak ayı itibariyle yeni yapılanmaya gitti.

Temsa ürün gamı ve pazar payı ile ABD’de büyüyor

2010 yılında 40 koltuklu TS35 ile Amerika pazarına adım atan Temsa, 2011 yılında 30 koltuklu TS30’u Amerikalılarla buluşturdu. Bu sürede 300 adetlik bir otobüs parkına ulaşan Temsa, Amerika pazarına yeni ürün sunma çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Temsa, 2014’te Amerikalı taşımacıları 14 metrelik 57 koltuklu TS45 ile tanıştırdı. Amerika’da Los Angeles ve California’da gerçekleştirilen ABA ve UMA Fuarı’nda TS45’i sergileyen Temsa, büyüyen ürün segmenti ile bu pazarda varlığını iyice güçlendirdi.

Temsa Global Genel Müdürü Dinçer Çelik, ABD pazarındaki başarılarının en büyük etkenin ürünleri müşterilerle birlikte geliştirmek olduğunu söyledi. ABD pazarında dikkatli ve sağlam adımlarla ilerlediklerini belirten Çelik, “TS30 ve TS35 müşterilerimizin büyük beğenisini kazanan ürünlerimiz oldu. Bu başarı TS45’in de önünü açtı. ABA ve UMA Fuarları’nda ürünlerimize gösterilen yoğun ilgi bizi çok memnun etti. TS45’in pazar payımıza önemli bir katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi. Dinçer Çelik, ABD pazarına yönelik ürün geliştirmelerin hız kesmeyeceğini de vurgulayarak, “Önümüzdeki yıllarda stratejik planlarına paralel olarak yeni bir ürün daha geliştirme konusunda çalışmalara başladık ” diye konuştu


Almanya’da olursan, her yerde olursun

Temsa Global, 2014 yılında yurtdışına yönelik dev adımlar atmaya devam ediyor. Temsa Almanya’da başlattığı yeniden yapılanma süreci ile bu pazarda çok daha büyük bir oyuncu olmayı hedefliyor.

Almanya’da 750 Temsa marka otobüsün hizmet verdiğini ifade eden Dinçer Çelik, Almanya pazarına yönelik yeni yapılanma sürecine girdiklerini vurguladı: “2014 Ocak itibariyle Almanya’da yeni yapılanmaya gittik. Bu yapılanmadaki amacımız, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çekmek. “dedi.

Müşterilere daha yakın ve kaliteli hizmet

Almanya pazarını “Key Market” olarak gördüklerini de ifade eden Dinçer Çelik, “Key marketten ifademiz; Almanya’da olursan, her yerde olursun. Yeni yapılanma süreci ile Almanya’daki müşterilerimizin beklentilerine daha iyi cevap vermeyi hedefliyoruz. Bu süreçte ilk adım olarak hem Almanya hem Avusturya’daki merkezimizde yeniden yapılanmaya gittik. Ofisimizi müşterilerimizin ulaşılabilirliğini kolaylaştıracak bir bölgede konumlandırdık. Satış sonrası hizmetler organizasyonumuzda yeniden yapılandırıldı ve aynı bölgede yeni bir servis oluşturduk. Araçların teslimat öncesinde son kez bu serviste kontrolleri yapılacak. Bu merkez bize önemli bir avantajı da sağlayacak. Avrupa’daki her noktaya kısa sürede parça sevkiyatını yapabileceğiz, bu da bize koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamada önemli bir katkı sağlayacak” diye konuştu.


Yılın ikinci yarısında Euro 6 araçlar
Almanya pazarında yılın ikinci yarısında çok daha iddialı bir konuma geleceklerini de belirten Dinçer Çelik, “Yılın ikinci yarısından itibaren Euro 6 normuna sahip LD, Safir ve Yeni Avenue araçlarımızı pazara sunacağız. Bu araçlarla pazarda yeni müşterilere ulaşacağımızı ve araç kapasitemizi büyüteceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

Temsa Almanya Yeni Genel Müdürü

Almanya’daki yapılanma sürecinde tecrübeli bir ismi de genel müdür olarak atadıklarının bilgisini veren Çelik şunları söyledi: Daha önce İtalya, Avusturya ve İsviçre bölge sorumlusu olarak görev yapan Umut Kamay Almanya’ya Genel müdür olarak atandı. Kamay, tecrübesi ile büyüyen hedeflerimize önemli katkılar sağlayacak.”
Dünyanın En Büyük Haber Alma Teşkilatının Adı DEDİKODU'dur...




 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33