• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Otomobil Kampanyaları, Yeni Model Otomobiller, Otomobil Teknolojileri »
  • Otomobil Kampanyaları »
  • Mitsubishi Attrage'dan 20.000 TL'ye %0 faiz

Mitsubishi Attrage'dan 20.000 TL'ye %0 faiz

efedesign · 48 · 7843
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1 2 3 4   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı User19

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +45/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Mustafa N. Can
  • Marka: Hyundai
  • Model: Accent Milenyum
  • Model Yılı: 2003
  • Yakıt Tipi: Benzin
Ynt: Mitsubishi Attrage'dan 20.000 TL'ye %0 faiz
Yanıtla #45 : 23 Temmuz 2015, 13:46
Abi attrage'nin normalde bir boş paketi daha yok mu? Türkiye ye gelen paket en boşu değil diye biliyordum.. Yanlış mı biliyorum...
Dediğim gibi her ne kadar Attrage cliodan daha donanımlı olsada yine de Attrage alan pek olmayacaktır herhalde. Clio'nun parça fiyatları vs... Etkiliyor insanları... Daha hiç Attrage görmedim yollarda...
Bunlardan ayrı birşey soracağım abi, bu Lancer ın yeni kasası hala gelmeyecek mi? Senin hiç bilgin var mı?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı efedesign

• FO-Usta Üye
  • *
    • Puan +49/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Mehmet Niyazi ALADAĞ
  • Marka: Peugeot
  • Model: 301 Active 1.6 Hdi
  • Model Yılı: 2013
  • Yakıt Tipi: Motorin
Yanıtla #46 : 23 Temmuz 2015, 13:50
Abi attrage'nin normalde bir boş paketi daha yok mu? Türkiye ye gelen paket en boşu değil diye biliyordum.. Yanlış mı biliyorum...
Dediğim gibi her ne kadar Attrage cliodan daha donanımlı olsada yine de Attrage alan pek olmayacaktır herhalde. Clio'nun parça fiyatları vs... Etkiliyor insanları... Daha hiç Attrage görmedim yollarda...
Bunlardan ayrı birşey soracağım abi, bu Lancer ın yeni kasası hala gelmeyecek mi? Senin hiç bilgin var mı?

Attrage Intense ve Attrage Intense Plus Paket olarak sadece 2 paket başka bir paketi yok.
Zaten sınıfına göre donanımlı olması yüzünden üzerine mitsubishi çok düşmekte bu aracın.
Yollarda ben görüyorum ama algıda seçicilikmi acaba benimkisi :D

Lancer'ın yeni kasası 2016 sonunu bulacak diye duyumlarımız mevcut ancak sadece bir duyum :) resmi bişey yok.

Dünyanın En Büyük Haber Alma Teşkilatının Adı DEDİKODU'dur...

Çevrimdışı User19

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +45/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Mustafa N. Can
  • Marka: Hyundai
  • Model: Accent Milenyum
  • Model Yılı: 2003
  • Yakıt Tipi: Benzin
Yanıtla #47 : 23 Temmuz 2015, 14:07
Attrage'in bir boş paketi daha olsaydı o zaman daha etkili olurdu. Mitsubishi, yanlış satış politikasıyla girdi piyasaya. Eğer 38-40 bin liralık bir donanım paketi olsaydı, hem filolar hem de taksilerde illaki görecektik bu arabayı... Ama o fiyatları Linea-Clio gibi kendini bu işe adamış araçlar dolduruyor. Attrage'in fiyatına gelince de karşısına Accent Blue geliyor.Attrage Cvt İntense-Plus 51.777...51.600'e Opel Astra var, 51.590'a Elantra... Eğer Mitsubishi, Attrage'a 45 bin lira civarina 1.2 veya 1.3 hacimli dizel motor getirseydi o zaman Mitsubishi piyasası düzelirdi... Ah Ahh Beni yapacaklardı ki CEO [emoji1] [emoji1]

Attrage Intense ve Attrage Intense Plus Paket olarak sadece 2 paket başka bir paketi yok.
Zaten sınıfına göre donanımlı olması yüzünden üzerine mitsubishi çok düşmekte bu aracın.
Yollarda ben görüyorum ama algıda seçicilikmi acaba benimkisi :D

Lancer'ın yeni kasası 2016 sonunu bulacak diye duyumlarımız mevcut ancak sadece bir duyum :) resmi bişey yok.

• Yazdır
Sayfa: 1 2 3 4   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Otomobil Kampanyaları, Yeni Model Otomobiller, Otomobil Teknolojileri »
  • Otomobil Kampanyaları »
  • Mitsubishi Attrage'dan 20.000 TL'ye %0 faiz

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.193 saniyede 34 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?