0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fiyat çok güzel. Yazın daha yüksekti yanlış hatırlamıyorsam. Kampanyaya erken mi girdiniz Niyazi?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapFiyat çok güzel. Yazın daha yüksekti yanlış hatırlamıyorsam. Kampanyaya erken mi girdiniz Niyazi?Malum yıl sonu yaklaşıyor satışlar canlanması gerek artık birazcık daha Temsa özel indirim yaptı şuan tv reklamlarıda yapılmakta ASX için Herkesi AŞKINI almaya beklerim
45 e alinan bumuydu Uğur?yep's special phone huawei
45 mi nerde ne zaman bende alırım hemen
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap45 mi nerde ne zaman bende alırım hemen Alamazsın artık. 45 'e vermezler. Verseler önce ben alırım. Kafam rahat
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap45 mi nerde ne zaman bende alırım hemen Alamazsın artık. 45 'e vermezler. Verseler önce ben alırım. Kafam rahatYani verilmesi imkansız zaten 45 e verdiğin an o şirket 10.577 TL zararına satış yapmış olur
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap45 mi nerde ne zaman bende alırım hemen Alamazsın artık. 45 'e vermezler. Verseler önce ben alırım. Kafam rahatYani verilmesi imkansız zaten 45 e verdiğin an o şirket 10.577 TL zararına satış yapmış olur gelişi 55.577 TL demek kâra bak arkadaş.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap45 mi nerde ne zaman bende alırım hemen Alamazsın artık. 45 'e vermezler. Verseler önce ben alırım. Kafam rahatYani verilmesi imkansız zaten 45 e verdiğin an o şirket 10.577 TL zararına satış yapmış olur gelişi 55.577 TL demek kâra bak arkadaş.ÖTV ve KDV nereye gitti abicim bir sıfır araçta bu rekabet piyasasında bu durgunlukta bayi 500 tl kar ediyorsa şükrediyor şuan malesefKazanan Devletimiz ve istribütör firmalar her zaman
Ticaret zor iş...Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap45 mi nerde ne zaman bende alırım hemen Alamazsın artık. 45 'e vermezler. Verseler önce ben alırım. Kafam rahatYani verilmesi imkansız zaten 45 e verdiğin an o şirket 10.577 TL zararına satış yapmış olur gelişi 55.577 TL demek kâra bak arkadaş.ÖTV ve KDV nereye gitti abicim bir sıfır araçta bu rekabet piyasasında bu durgunlukta bayi 500 tl kar ediyorsa şükrediyor şuan malesefKazanan Devletimiz ve istribütör firmalar her zaman