• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Otomobil Karşılaştırmaları ve Otomobil Tavsiyeleri »
  • Alfa romeo 159 - jaguar x type 2,0 dizel

Alfa romeo 159 - jaguar x type 2,0 dizel

orhan özalan · 5 · 5907
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı orhan özalan

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: orhan özalan
  • Marka: opel
  • Model: vectra
  • Model Yılı: 1996
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
Alfa romeo 159 - jaguar x type 2,0 dizel
: 12 Temmuz 2014, 17:54
Merhaba arkadaşlar ben  bir araba almak istiyorum 35,000 en fazla 40,000 tl. ye kadar. kafamdaki arabalarda alfa romeo 159 veya jaguar x type iki araçta dizel ve 2,0 motor. Piyasada pek tutulan modeller değil ama görünüş olarak bu ikisinde seçim yapacağım sizce hangisini almalıyım. Fiyat olarak birbirleriyle aynı sayılırlar model olarakta aynılar. Mesela 2007 model alfa 159 ile gene 2007 model jaguar aşağı yukarı aynı gibi hoşuma giden 2 aracın linkinide aşağıya koydum.

Fikir verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
Ynt: Alfa romeo 159 - jaguar x type 2,0 dizel
Yanıtla #1 : 13 Temmuz 2014, 03:51
Valla Orhan bey, ikiside birbirinden güzel. Alfa 159 daha vahşi ve gösterişli geldi gözüme. Sanırım ben olsam Alfa Romeo 159 derdim. Teknik detayları karşılaştırmadım ama görsel olarak sanki Alfa 159 göz kırpıyor

Merhaba arkadaşlar ben  bir araba almak istiyorum 35,000 en fazla 40,000 tl. ye kadar. kafamdaki arabalarda alfa romeo 159 veya jaguar x type iki araçta dizel ve 2,0 motor. Piyasada pek tutulan modeller değil ama görünüş olarak bu ikisinde seçim yapacağım sizce hangisini almalıyım. Fiyat olarak birbirleriyle aynı sayılırlar model olarakta aynılar. Mesela 2007 model alfa 159 ile gene 2007 model jaguar aşağı yukarı aynı gibi hoşuma giden 2 aracın linkinide aşağıya koydum.

Fikir verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

Çevrimdışı Y.E.P.

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +373/-7
  • Bazıları hızı seçer, siz yaşamayı seçin...
  • Marka: Citroen C4 Grand Picasso
  • Model: 1.6 HDI Dynamic
  • Model Yılı: 2011
  • Yakıt Tipi: Motorin
Yanıtla #2 : 13 Temmuz 2014, 14:00
Orhan Abi bende Alfa Romeo diyorum.. linkteki araba gerçekten nefis.. pırıl pırıl... Türkiye şartlarında Jaguar, parça ve işçilik konusunda sıkıntılı bir araç.. Yağ filitresini değiştirecek babayiğit bile zor bulursunuz... Ustaya bu arabanın yağı değişecek diye gidersiniz, arabanın etrafında gezer filtreyi arar göz ucuyla çaktırmadan..  :hihihi: 

Çevrimdışı orhan özalan

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: orhan özalan
  • Marka: opel
  • Model: vectra
  • Model Yılı: 1996
Yanıtla #3 : 13 Temmuz 2014, 16:43
Teşekkürler arkadaşlar benimde gönlümde alfa vardı zaten farların duruşu arabadaki estetik uyumu flan çok hoşuma gitmişti. Fakat forumu karıştırırken bi arkadaşın yazısı kafamı karıştırdı türkiyede bu arabaları doğru dürüst tamir edecek usta yok demiş. yarın bi gün bi arızası olduğu zaman sanayi sanayi arabayı dolaştırırsam işim kötü.  :)
Forumda buarabadan kullanan birini denk getirebilsem iyi olacaktı. 
Birde forumda yeniyim neyi nerde arıyacağımı anlayamıyorum bu tip arabaları karşılaştırmak için nereye bakmam lazım.
Tekrar teşekkürler.

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
Yanıtla #4 : 14 Temmuz 2014, 13:12
Teşekkürler arkadaşlar benimde gönlümde alfa vardı zaten farların duruşu arabadaki estetik uyumu flan çok hoşuma gitmişti. Fakat forumu karıştırırken bi arkadaşın yazısı kafamı karıştırdı türkiyede bu arabaları doğru dürüst tamir edecek usta yok demiş. yarın bi gün bi arızası olduğu zaman sanayi sanayi arabayı dolaştırırsam işim kötü.  :)
Forumda buarabadan kullanan birini denk getirebilsem iyi olacaktı. 
Birde forumda yeniyim neyi nerde arıyacağımı anlayamıyorum bu tip arabaları karşılaştırmak için nereye bakmam lazım.
Tekrar teşekkürler.

Aslında piyasada az olan otomobillerin tamamı bu riskle karşı karşıya. Ama illaki ustasını bulabilirsiniz. Şahsen bana soracak olursanız tavsiyeniz varmı diye, yok derim ama sonuçta bunu kullanan insanlar nasıl kullanıyor? Birde öyle düşünmek lazım. Sonuçta otomobiller arızasız çalışmaz. Bu güne kadar birileri tamir bakımını yaptıysa, bundan sonrada yapacak birileri mutlaka olacaktır düşüncesindeyim

• Yazdır
Sayfa: 1   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Otomobil Karşılaştırmaları ve Otomobil Tavsiyeleri »
  • Alfa romeo 159 - jaguar x type 2,0 dizel

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.201 saniyede 34 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?