• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Otomobil Karşılaştırmaları ve Otomobil Tavsiyeleri »
  • 17.000 TL'ye kadar araç tavsiyesi.

17.000 TL'ye kadar araç tavsiyesi.

42kere42 · 4 · 2376
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 42kere42

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Barış Semerci
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
17.000 TL'ye kadar araç tavsiyesi.
: 19 Mayıs 2015, 15:17
    Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Böyle bir forumu bulduğum için inanılmaz rahatladım. Yaklaşık 1 haftadır kafayı yemek üzereyim, modeller arasında boğuldum kaldım. En son arabamı ( uno ) 7 yıl önce sattığım için piyasayı da hiç araştırmamıştım.

Daha fazla laf kalabalığı yapmadan kriterlerimi sıralayıp tavsiyelerinizi beklemeye başlayayım.

• Öncelikle maksimum bütçemiz 17.000.
    • Mümkün olduğu kadar yeni bir araba bakıyorum ama sitelerde sıralarken 2000-2015 aralığına bakıyorum.
    • Dizel veya Lpgli araçları düşünüyorum. Yakıtının düşük olması tabii ki çok önemli.
    • Otomobile ayırdığımız bütçe dışında çok da fazla paramız olmadığı için yedek parçasının kolay bulabilmesi, çok arıza çıkarmaması da önemli.
    • Çok ufak bir araba düşünmüyorum. Gerek işim dolayısıyla yanımda taşımam gereken eşyalar olduğundan, gerekse de vakit buldukça uzun yol yapmak istememden dolayı çok ufak araçların uygun olmadığı düşüncesindeyim.

Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

Çevrimdışı izmir42

• FO-Süper üye
  • *
    • Puan +313/-5
  • Ad Soyad: Hüseyin KUZUCU
  • Marka: Opel
  • Model: Astra J 1.3 SPORT
  • Model Yılı: 2013
  • Yakıt Tipi: Motorin
Ynt: 17.000 TL'ye kadar araç tavsiyesi.
Yanıtla #1 : 19 Mayıs 2015, 16:06
Kendinizi uygun böülme tanıtırmısınız ?
Abi sana clio gelir 2005 sedan 1.4 benzinlisini kullandım ekonomik ve yedek parçası ucuzdur.
Otomobil Terimleri Sözlüğü
https://www.otomobilsozlugu.com

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
Yanıtla #2 : 20 Mayıs 2015, 14:27
Barış, aileye hoşgeldin. Hüseyin bey'in mesajını yinelemek istiyorum. Forumun tanışma bölümünde kısaca kendini tanıtırsan adet yerini bulmuş olur.

2. El araç konusunda maalesef bu yıl fiyatlarda ciddi bir artış söz konusu. Bütçenizi biraz daha zorlayıp piyasada tutulan bir araca yönelmeniz doğru karar olur. Lakin bende son zamanlarda yaptığım araştırmalarda gördüm ki, fiyat olarak yüksek olan araçlar, hasar kaydı sorgulamasında ya pert çıkıyor yada km si ile oynanmış oluyor. 17.000 liraya çok iyi bir araba olmasa da piyadada peynir ekmek gibi satılan memur mercedesi Broadway veya Fairway'lere bakabilirsiniz. Sedan araç sizin isteklerinize daha uygun. Yedek parça konusundada sorun yaşatmaz ama Broadway'lerden fazla konfor beklemeyin. Çıtayı biraz aşağı çekerseniz, Doğan, Şahin ve Kartal gibi araçlarla yetinmek durumunda kalırsınız. Bunu kötülemek amacıylada söylemiyorum elbette ama fiyatlar gerçekten arttı. Takriben geçen yıla oranla 3000 TL ile 4500TL artış var.

Çevrimdışı Gorkem

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Renault Clio Willams
  • Marka: Renault Clio Williams
  • Model: Clio
  • Model Yılı: 1995
  • Yakıt Tipi: Benzin
Yanıtla #3 : 20 Mayıs 2015, 23:49
Clio en uygunu ;)

• Yazdır
Sayfa: 1   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Otomobil Karşılaştırmaları ve Otomobil Tavsiyeleri »
  • 17.000 TL'ye kadar araç tavsiyesi.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.451 saniyede 34 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?