0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi dahah öncede görmüştüm gerçekten çok güzel olmuş bide sislerde folyomu var ?
Eğer folyo ise erimesi an meselesi bence onları boyamalısın Alican
Alican Ellerinize Sağlık.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAlican Ellerinize Sağlık.Alican değişiklikleri yaptıktan sonra askere mi gitti?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAlican Ellerinize Sağlık.Alican değişiklikleri yaptıktan sonra askere mi gitti? subatta gidecek
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEğer folyo ise erimesi an meselesi bence onları boyamalısın AlicanSisteki folyo birşey yapmaz benim dobloda da vardı söktüm leke falan kalmadı. Bu aralar bende accent admire era ve blue bakıyorum modifiye çok yakışıyor bunlara..
Güzel olmuş maşallah..
Eline koluna emeğine sağlık kardeşim...
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAlican Ellerinize Sağlık.Alican değişiklikleri yaptıktan sonra askere mi gitti?Abi 2 gündür acayip yoğun 1 elemanda izinde giremedim vala foruma