0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu elektronik ateşleme olayı ne oluyo cikleyle alakası var mı bu ateşleme sisteminin?Abilerimin o güzel bilgilerinden faydalanmak istiyorum saygılarımla...
bizde 96 orta kasa fransız otomatik vardı 7 sene bindik
İyi güzelde bu kadar şeyi nasıl aklınızda tutuyorsunuz bende bunu anlamıyorum
2000 modelini (yani 99 un ikinci yarısı) kullnmıştım.Bir senede tam 200.000 bin km yaptım.Canavar gibi bi arabaydı..
1 Yılda 200.000 KM ' mi? Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap2000 modelini (yani 99 un ikinci yarısı) kullnmıştım.Bir senede tam 200.000 bin km yaptım.Canavar gibi bi arabaydı..
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap1 Yılda 200.000 KM ' mi? Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap2000 modelini (yani 99 un ikinci yarısı) kullnmıştım.Bir senede tam 200.000 bin km yaptım.Canavar gibi bi arabaydı..Özel sektördeydim o zamanlar.Bölge satış şefiydim Frito-Lay da..İşimiz gücümüz gezmekti senin anlayacağın.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaphemde otomatik... yakıt tüketimi nasıldı acaba Mehmet?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbizde 96 orta kasa fransız otomatik vardı 7 sene bindik 65-70 krş tüpde ama daha araba 2010da sattık 42.00 orjinal kmdeydi
hemde otomatik... yakıt tüketimi nasıldı acaba Mehmet?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbizde 96 orta kasa fransız otomatik vardı 7 sene bindik
eski hdd yandı bulabilirsem eklerim abi şanzumanı jeep servisinde yaptırdık 1.800 tl ye 1 sene sonra tırt çok yakması ondanda olurmuş :)İ