0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abilerime güvenebilirsin hocam hoşgeldiniz Ailemiz büyüyor maşallah
Onarımdan sonra sıkıntı olursa şayet, ustalar yaptıkları işin arkasında olan kişilerdir. En son bugün öğlen bir arkadaşı daha yönlendirdim. Memnun durumda ayrılmış tamirhaneden. Beni aradı teşekkür etti. Sonuçta biz sadece vesileyiz. Maddi olarak bir çıkarımız olmadığını söylemek isterim. Sizin bahsettiğiniz forumlardan farkımız budur. Bizde menfaatler, arkadaşlarımızın menfaatidir. Her üyenin kesesini kendi kesemiz biliriz. Elbette ustalarda hatalı işlem yapar. İnşallah ustalar sizin aracınızı onardıktan sonra Allah razı olsun dersiniz. O bize yeter.
hoşgeldiniz
Forumumuza Hoşgeldiniz öğretmenim...Keyifli paylaşımlar dilerim...
Aracınızla ilgili izlenimlerinizi paylaşabilirmisiniz? Otomobil tavsiyeleri diye bir bölümümüz var bununla ilgili olarak. Paylaşımı orada yapabilirsiniz.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAracınızla ilgili izlenimlerinizi paylaşabilirmisiniz? Otomobil tavsiyeleri diye bir bölümümüz var bununla ilgili olarak. Paylaşımı orada yapabilirsiniz.çok fazla teknik bilgi olmasada bildiğim-anladığım kadarıyla bir şeyler paylaştım. soru olursa cevap vermem daha rahat olur
Aramıza hoşgeldiniz recep bey biraz geç oldu umarım eğlenceli bir forum geçirirsiniz