0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
izmir'den tüm forum sakinlerine selamlar,sevgiler,saygılar.Ben Adil Derici(82).izmir'in ayrancılar beldesinde ikamet etmekte ve yine ayni muhitte bulunan bir halı sahada çalışmaktayım.oto hastası olmamakla birlikte aracını seven ve merak ettiklerini,aradiklarini ve arac ile ilgili bir isi oldumu en iyi cözüm-sonuç platformu forumlar oldugu icin,kalabalik ve aktif olarak gördügüm buraya üye olarak araniza katildim.sevgi ve muhabbet ile...
hoşgeldiniz adil bey keyifli forumlar dilerim ah ne vardı izmir değilde ankarada olsaydınız halısahamızda hazır olurdu
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbu bahaneyle izmir'e gitmiş oluruz Melih Ama ben baklavalara bakarım söyleyeyim Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaphoşgeldiniz adil bey keyifli forumlar dilerim ah ne vardı izmir değilde ankarada olsaydınız halısahamızda hazır olurdu maç için izmire gidecem ve sana baklava bekçiliği yaptırcam hiç mantıklı geliyormu abi sana orda bir alex bir hagi gibi takımın beyni olursun vallahi 10 numero jose paulo riqelme vedatinho
bu bahaneyle izmir'e gitmiş oluruz Melih Ama ben baklavalara bakarım söyleyeyim Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaphoşgeldiniz adil bey keyifli forumlar dilerim ah ne vardı izmir değilde ankarada olsaydınız halısahamızda hazır olurdu
Selam. Aramıza hoşgeldiniz. İzmirliler bu ara atağa kalktı. Uyan Ankara. Biz öne geçecez yoksa