0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu tarz karakterler 3d max yada maya programı ile yapılır. biz bu karakteri yani mimik hareketlerini maya programında hazırlıyoruz.sorduğunuz resim ise sinirlenme gülme hareketlerini anlatan genel bir çalışmadır.
3D Max üzerinde bir süre çalıştım ama vakitsizlikten dört dörtlük karıştırmak mümkün olmadı. Aynı anda Adobe After Effects çalıştığım için daha kolay geldi sanırım. Ama 3D Studuo Max öğrenmeyi çok istiyorum. Bana bir harf öğretenin kölesi olurum demiş ya Peygamber efendimiz (a.s) bana birkaç komut öğretir misin? Birde yazılımın son sürümü kaç?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBu tarz karakterler 3d max yada maya programı ile yapılır. biz bu karakteri yani mimik hareketlerini maya programında hazırlıyoruz.sorduğunuz resim ise sinirlenme gülme hareketlerini anlatan genel bir çalışmadır.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap3D Max üzerinde bir süre çalıştım ama vakitsizlikten dört dörtlük karıştırmak mümkün olmadı. Aynı anda Adobe After Effects çalıştığım için daha kolay geldi sanırım. Ama 3D Studuo Max öğrenmeyi çok istiyorum. Bana bir harf öğretenin kölesi olurum demiş ya Peygamber efendimiz (a.s) bana birkaç komut öğretir misin? Birde yazılımın son sürümü kaç?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBu tarz karakterler 3d max yada maya programı ile yapılır. biz bu karakteri yani mimik hareketlerini maya programında hazırlıyoruz.sorduğunuz resim ise sinirlenme gülme hareketlerini anlatan genel bir çalışmadır.en son çıkan sürüm Autodesk 3D MAX 2014 bizim kullandığımız sürümde budur. bir kaç komut line;çizgi sipline;bitişik çizgi circel;daire gibi de bu şekil olmaz:D
Ortalama 20 yıldır Autodesk Autocad, Mechanical desktop ve inventer kullanıcısıyım. Tabi inventer ve Mechanical desktop 10 yıldır... Komutlara yabancı değilim ama, teknik olarak paslaşırız inşallah önümüzdeki günlerde Çelik konstrüksiyon, borulama, sıhhi tesisat, mimari ve inşaat projelerinde aktif olarak çalışıyorum. Ne dersin Ali, umut var mı bu talebede? Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap3D Max üzerinde bir süre çalıştım ama vakitsizlikten dört dörtlük karıştırmak mümkün olmadı. Aynı anda Adobe After Effects çalıştığım için daha kolay geldi sanırım. Ama 3D Studuo Max öğrenmeyi çok istiyorum. Bana bir harf öğretenin kölesi olurum demiş ya Peygamber efendimiz (a.s) bana birkaç komut öğretir misin? Birde yazılımın son sürümü kaç?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBu tarz karakterler 3d max yada maya programı ile yapılır. biz bu karakteri yani mimik hareketlerini maya programında hazırlıyoruz.sorduğunuz resim ise sinirlenme gülme hareketlerini anlatan genel bir çalışmadır.en son çıkan sürüm Autodesk 3D MAX 2014 bizim kullandığımız sürümde budur. bir kaç komut line;çizgi sipline;bitişik çizgi circel;daire gibi de bu şekil olmaz:D
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapOrtalama 20 yıldır Autodesk Autocad, Mechanical desktop ve inventer kullanıcısıyım. Tabi inventer ve Mechanical desktop 10 yıldır... Komutlara yabancı değilim ama, teknik olarak paslaşırız inşallah önümüzdeki günlerde Çelik konstrüksiyon, borulama, sıhhi tesisat, mimari ve inşaat projelerinde aktif olarak çalışıyorum. Ne dersin Ali, umut var mı bu talebede? Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap3D Max üzerinde bir süre çalıştım ama vakitsizlikten dört dörtlük karıştırmak mümkün olmadı. Aynı anda Adobe After Effects çalıştığım için daha kolay geldi sanırım. Ama 3D Studuo Max öğrenmeyi çok istiyorum. Bana bir harf öğretenin kölesi olurum demiş ya Peygamber efendimiz (a.s) bana birkaç komut öğretir misin? Birde yazılımın son sürümü kaç?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBu tarz karakterler 3d max yada maya programı ile yapılır. biz bu karakteri yani mimik hareketlerini maya programında hazırlıyoruz.sorduğunuz resim ise sinirlenme gülme hareketlerini anlatan genel bir çalışmadır.en son çıkan sürüm Autodesk 3D MAX 2014 bizim kullandığımız sürümde budur. bir kaç komut line;çizgi sipline;bitişik çizgi circel;daire gibi de bu şekil olmaz:Dolur tabi isteyince herşey olur.
Eyvallah Ali. Seninle yüz yüze tanışmayı çok isterim. İnşallah arabanıda buluruz. Müjdeyi forumotomobil.com dan alırsın!
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEyvallah Ali. Seninle yüz yüze tanışmayı çok isterim. İnşallah arabanıda buluruz. Müjdeyi forumotomobil.com dan alırsın!tabiki neden olmasın işyeri adresimiz mevcut. çayımızı içmeye beklerim.inşallah arabadan pek ümidim kalmadı ama hyırlısı diyorum artık.
Ümit kesmek yok. Birgün çıkıp gelecek sana merak etme. Allah büyüktür. Cumartesi günleri kaça kadar çalışıyorsun?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEyvallah Ali. Seninle yüz yüze tanışmayı çok isterim. İnşallah arabanıda buluruz. Müjdeyi forumotomobil.com dan alırsın!tabiki neden olmasın işyeri adresimiz mevcut. çayımızı içmeye beklerim.inşallah arabadan pek ümidim kalmadı ama hyırlısı diyorum artık.
inşallah. sizde ne kadar kullanıcıya ulaştırabilirseniz o kadar iyi olur benim için. 18,30 mesai saatimiz.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapÜmit kesmek yok. Birgün çıkıp gelecek sana merak etme. Allah büyüktür. Cumartesi günleri kaça kadar çalışıyorsun?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEyvallah Ali. Seninle yüz yüze tanışmayı çok isterim. İnşallah arabanıda buluruz. Müjdeyi forumotomobil.com dan alırsın!tabiki neden olmasın işyeri adresimiz mevcut. çayımızı içmeye beklerim.inşallah arabadan pek ümidim kalmadı ama hyırlısı diyorum artık.
Tamamdır. 18.30 bana uyar. Birgün haberleşip buluşuruz.Bu arada sen facebook sayfamıza baktın mı?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapinşallah. sizde ne kadar kullanıcıya ulaştırabilirseniz o kadar iyi olur benim için. 18,30 mesai saatimiz.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapÜmit kesmek yok. Birgün çıkıp gelecek sana merak etme. Allah büyüktür. Cumartesi günleri kaça kadar çalışıyorsun?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEyvallah Ali. Seninle yüz yüze tanışmayı çok isterim. İnşallah arabanıda buluruz. Müjdeyi forumotomobil.com dan alırsın!tabiki neden olmasın işyeri adresimiz mevcut. çayımızı içmeye beklerim.inşallah arabadan pek ümidim kalmadı ama hyırlısı diyorum artık.
Hoşgeldiniz Ali Bey. . Arabanız içinde üzüldüm. Ama hayırlısı ile geri dönecek inşallah Tapatalk kullanılarak gönderildi