• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Teknik&Mekanik Problemler ve Çözümler »
  • 2005 Admire dizel yardım edebilecek varmı

2005 Admire dizel yardım edebilecek varmı

Burakc455 · 20 · 4812
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1 2   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
Ynt: 2005 Admire dizel yardım edebilecek varmı
Yanıtla #15 : 08 Ocak 2016, 12:26
Kontrol edilecekleri yazmış arkadaşlarımızda, bunları göz önüne alarak motor ustasına durumu tekrardan izah et bakalım. Nasıl sonuç alacaksın. İnşallah en hesaplı biçimde kurtulursun.

Çevrimdışı ssutludere55

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +1/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: süleyman sütlüdere
  • Marka: admıra
  • Model: 2004
  • Model Yılı: 2004
  • Yakıt Tipi: Motorin
Yanıtla #16 : 08 Ocak 2016, 13:32
   kardeş iyi günler aynı arızadan benim araçta da vardı benim araç ta 2004 model 3 silindirli aynı araçsa bu araçların hastalığı bu çözüm şu depo yarıya geldimi içine depoya enjektör temizliyeci dök petrollerede ve depo bitene kadar bin korkma stop ettimi  bas marsa tekrar çalıştır ondan sonra devam et ondan sonra depoyu doldur eğer düzelmezse göstergen seni yanıltıyor yani yüksek gösteriyor ondan sonra hava yapıyor  iyice mazot bittiği zaman dep şamandrasını söün bakın içinde mazot çok az şamandrayı ayarlayın eğer elinden gelirse kendin yapabilirsin ben 2 ay uğraştım kendim yaptım kolay gelsin gene olmazsa pompacıya götür arızaları sildir onlar bilgisayara takıp siliyorlar kolay gelsin

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
Yanıtla #17 : 08 Ocak 2016, 15:13
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
   kardeş iyi günler aynı arızadan benim araçta da vardı benim araç ta 2004 model 3 silindirli aynı araçsa bu araçların hastalığı bu çözüm şu depo yarıya geldimi içine depoya enjektör temizliyeci dök petrollerede ve depo bitene kadar bin korkma stop ettimi  bas marsa tekrar çalıştır ondan sonra devam et ondan sonra depoyu doldur eğer düzelmezse göstergen seni yanıltıyor yani yüksek gösteriyor ondan sonra hava yapıyor  iyice mazot bittiği zaman dep şamandrasını söün bakın içinde mazot çok az şamandrayı ayarlayın eğer elinden gelirse kendin yapabilirsin ben 2 ay uğraştım kendim yaptım kolay gelsin gene olmazsa pompacıya götür arızaları sildir onlar bilgisayara takıp siliyorlar kolay gelsin

Yardım için teşekkürler Süleyman +1

Çevrimdışı Burakc455

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #18 : 10 Ocak 2016, 22:42
Süleyman abi şamandıra ayarı koltuğun altındaki deponun içinden mi ayrlanıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çevrimdışı Burakc455

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #19 : 11 Ocak 2016, 11:52
Birde her seferinde mi atacaz enjöktör temizleyiciyi abi lütfen yardımcı olurmusun çok anlamıyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Yazdır
Sayfa: 1 2   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Teknik&Mekanik Problemler ve Çözümler »
  • 2005 Admire dizel yardım edebilecek varmı

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.186 saniyede 33 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?