0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cam rüzgarlıkları ve hava filtresi geldi abiler en kısa zamanda uygulama yapılacaktır
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapcam rüzgarlıkları ve hava filtresi geldi abiler en kısa zamanda uygulama yapılacaktır Bekliyorum hocam... Merakla bekliyorum... Her ne kadar rüzgarlığı sevmesem de K&N... Aaaaahh Ahhh... Öncesi ve sonrası motor sesi Video'su çekmeyi ihmal etmeyin lütfen...
aman hocam gaza fazla basıcam diye hız yapma demin benzinlikte arabayı yıkarken fren sesi sonra paaaat diye ses geldi bmw bomboş yolda refuja çarpmış sağ sol gitmiş
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapaman hocam gaza fazla basıcam diye hız yapma demin benzinlikte arabayı yıkarken fren sesi sonra paaaat diye ses geldi bmw bomboş yolda refuja çarpmış sağ sol gitmiş Uyarı için sağol dostum yok benim hızla bi işim yok ya seyirinde gitmeyi severim hıza gerek yok yani
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapaman hocam gaza fazla basıcam diye hız yapma demin benzinlikte arabayı yıkarken fren sesi sonra paaaat diye ses geldi bmw bomboş yolda refuja çarpmış sağ sol gitmiş Uyarı için sağol dostum yok benim hızla bi işim yok ya seyirinde gitmeyi severim hıza gerek yok yaniaman hocam sizin gibi insanların artması lazım benim dayımda öğretmendi transit ile hız yapan bir sorumsuz yüzünden ailesi ile hayatını kaybetti... eğitim şart olmalı ..... Edit: İmla
Sayın Abi'm frenleri komple ele aldık balatalar amortisörler be gerekli bakımlar yapıldı şu an çok şükür gayet güzel durum da inşallah başka sorunlar çıkmaz dostlar 400 liraya yakın masraf gitti yani
Bende tam kaptanın söylediklerini söyleyecektim... Aracın yere temasını sağlayan hiçbir şeye yapılan bakıma asla ve asla acımayın... Hayatımız kemer kadar lastiklere frenlere amortisörlere bağlı...