0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah. Süper bir hadise. Millet cici kuş öğretiyor, bu kuşa Kuran öğretmeye başlamışlar ne güzel
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMaşallah. Süper bir hadise. Millet cici kuş öğretiyor, bu kuşa Kuran öğretmeye başlamışlar ne güzelo milletin içinde bende varım abi benim kuşta cicikuş,aşkım,babacık,bitanem,bebişim,kuzum gibi kelimeler söylüyor birde kuçu kuçu yapıyor
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMaşallah. Süper bir hadise. Millet cici kuş öğretiyor, bu kuşa Kuran öğretmeye başlamışlar ne güzelo milletin içinde bende varım abi benim kuşta cicikuş,aşkım,babacık,bitanem,bebişim,kuzum gibi kelimeler söylüyor birde kuçu kuçu yapıyor Hahahahaha deme yav ama seninki kuçu kuçu yapıyormuş Dark Evopad M7220 - 3G With Tapatalk
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMaşallah. Süper bir hadise. Millet cici kuş öğretiyor, bu kuşa Kuran öğretmeye başlamışlar ne güzelo milletin içinde bende varım abi benim kuşta cicikuş,aşkım,babacık,bitanem,bebişim,kuzum gibi kelimeler söylüyor birde kuçu kuçu yapıyor Hahahahaha deme yav ama seninki kuçu kuçu yapıyormuş Dark Evopad M7220 - 3G With Tapatalkaynen abi hatta bir gün video çekip ekleyim.niye kuçu kuçu öğrettin sebebi neydi ki diye sorarsan bende bilmiyorum
video süper olur youtube açıldı artıkLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMaşallah. Süper bir hadise. Millet cici kuş öğretiyor, bu kuşa Kuran öğretmeye başlamışlar ne güzelo milletin içinde bende varım abi benim kuşta cicikuş,aşkım,babacık,bitanem,bebişim,kuzum gibi kelimeler söylüyor birde kuçu kuçu yapıyor Hahahahaha deme yav ama seninki kuçu kuçu yapıyormuş Dark Evopad M7220 - 3G With Tapatalkaynen abi hatta bir gün video çekip ekleyim.niye kuçu kuçu öğrettin sebebi neydi ki diye sorarsan bende bilmiyorum
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapvideo süper olur youtube açıldı artıkLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMaşallah. Süper bir hadise. Millet cici kuş öğretiyor, bu kuşa Kuran öğretmeye başlamışlar ne güzelo milletin içinde bende varım abi benim kuşta cicikuş,aşkım,babacık,bitanem,bebişim,kuzum gibi kelimeler söylüyor birde kuçu kuçu yapıyor Hahahahaha deme yav ama seninki kuçu kuçu yapıyormuş Dark Evopad M7220 - 3G With Tapatalkaynen abi hatta bir gün video çekip ekleyim.niye kuçu kuçu öğrettin sebebi neydi ki diye sorarsan bende bilmiyorum benim youtube hiç kapanmadı ki