Forum Otomobil, Otomobil Forumu
ForumOtomobil Sosyal Bölümler => Otomobil Dışı Konular => Video Paylaşımları => Konuyu başlatan: uyelik1 - 03 Eylül 2014, 12:52
-
http://www.youtube.com/watch?v=w-B1fQQ0rgw
Hayata tutunmak icin sebep aramayin. Yada hayatinizin zorlasmasini beklemeyin.
Kendinizden kotu olana bakip sukurki ben oyle degilim halime sukretmeliyim derken bi an kendinizi o insanin yerine koyun. Insanlar size bakip halimize sukur dediginde ne hissederdiniz .??
Sukretmek icin kendimizden daha zor yasayan insan gormemizmi gerekir...
Hayati zor insanlar bizden katkat daha efor sarfediyor hayata devam etmek icin. Azimli olmak zorundalar.!!!!
Biz ne kadar azimliyiz peki. Bazen kolayca yapabildigimiz isleri amann simdi kim yapicak diye tembellik yapma luksumuz var. O zaman bir daha dusunun.
.........
-
helal ya şükretmeli insan
-
Türkiye'de bu tip örnekler baya fazla.
Allah'a şükürler olsun.
-
Ablacım hatırlarsan bu olayı eski bir konuda konuşmuştuk.Bu paylaşım iyi oldu.Teşekkürler!Allah tüm zordaki kardeşlerimize yardım etsin.
-
Ablacım hatırlarsan bu olayı eski bir konuda konuşmuştuk.Bu paylaşım iyi oldu.Teşekkürler!Allah tüm zordaki kardeşlerimize yardım etsin.
Amin Kardesim.