0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapben babama spor erozyon yayı takacam dedim he memo tak oğlum arabanın altına ledde çek la git la git bana su koy dedi seninki yine takmamış suyu napacak? sopayı ıslatmak için zaar dövecek ya, ıslak odun daha iyi sızlatır hahahhahahhaezana 5 dk vardı ne kadar su içersek kardır diye
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapben babama spor erozyon yayı takacam dedim he memo tak oğlum arabanın altına ledde çek la git la git bana su koy dedi seninki yine takmamış suyu napacak? sopayı ıslatmak için zaar dövecek ya, ıslak odun daha iyi sızlatır hahahhahahha
ben babama spor erozyon yayı takacam dedim he memo tak oğlum arabanın altına ledde çek la git la git bana su koy dedi seninki yine takmamış
Kusura bakmayın zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben zaten bu aracı yere yaklaştırmayı anlamıyorum.Ben biraz klasik düşünceliyim.Hep tümsek olsun sel suyu olsun bunları düşünürüm.O anlamda biraz bunlar hak etmiş
Ayarlı süspansiyon olmalı Arazi koşullarına göre yükseklik ayarı olacak. Mesela otobanda yüksek araç dezavantajken arazide mükemmel olur. Arazide sıkıntı olan alçak araçlar otobanda muazzam güvenlidir.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap (YOL TUTUŞU)Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap (AYARLANABİLİR YÜKSELİK)Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap (GÜVENLİK VE KARARLILIK)Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap (KOMFOR ....)