0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fiyat Bilgisi : Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapArkadaşlar sizce bu fiyat normal mi? Bana biraz yüksek geldi.Ayrıca hava yastığı bölümü yok mu? yoksa 2000-2002 model milenyum kasalarda hava yastığı olmadığı için mi böyle?Bilgisi olan yazarsa sevinirim.Laf aramızda qilhan kanıma girdi. Sanırım bende kısa süreliğinede olsa milenyum kasa Accent'e bineceğim
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYakınlarda önce bankacı lazım olacak Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHORT!!! Duydum ki Milenyum aramışsın bir aralar kaptan... Bir arkadaşta çok temiz bir tane var Ayarliymi sana... Ay gri... Daha 80.000 de kız gibi Beni sürekli dürtükleyen bi bankacı var abi lazımsa telefon veriyim.
Yakınlarda önce bankacı lazım olacak Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHORT!!! Duydum ki Milenyum aramışsın bir aralar kaptan... Bir arkadaşta çok temiz bir tane var Ayarliymi sana... Ay gri... Daha 80.000 de kız gibi
HORT!!! Duydum ki Milenyum aramışsın bir aralar kaptan... Bir arkadaşta çok temiz bir tane var Ayarliymi sana... Ay gri... Daha 80.000 de kız gibi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapFiyat Bilgisi : Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapArkadaşlar sizce bu fiyat normal mi? Bana biraz yüksek geldi.Ayrıca hava yastığı bölümü yok mu? yoksa 2000-2002 model milenyum kasalarda hava yastığı olmadığı için mi böyle?Bilgisi olan yazarsa sevinirim.Laf aramızda qilhan kanıma girdi. Sanırım bende kısa süreliğinede olsa milenyum kasa Accent'e bineceğim önce tanışma bölümünde kendinizi tanıtınız.... sonra arkadaşlar yardımcı olacaktır... :dalgaci:zuhahahahhaaaa... yeni üye gibi yazmışsın kardeşim...
1 yılda 10.000 mesaj yazmış..Altın üye ilan ediyorum seni...