0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emrah abi aracına hangi lastikleri aldın
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEmrah abi aracına hangi lastikleri aldın kardeşim Hankook 185/70/14 88 T lastiği aldım... tanesi 130 TL den 520 lira tuttu, 4 tanede sibop taktılar toplam 550 lira bayıldım...ama aracın yol tutuşunu bi gör adem.. Bolu dağını tek nefeste tırmandı maşallah...
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAnkete katıldınız mı gençler?Tapatalk gostermiyor müdürüm
Ankete katıldınız mı gençler?
Benim eski aracada petlas yazlık lastik almıştım çom memnundum kışlık lastikleride süper gerçekten herkezse tavsiye ederim Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapValla adem benim yazlıklar Süper isimli bi marka lastikti ondan sonra petlas Şam da kaysı gibi bişi oldu
Valla adem benim yazlıklar Süper isimli bi marka lastikti ondan sonra petlas Şam da kaysı gibi bişi oldu
Kış lastiklerini pirelli aldım Yazlık lastikler aracı alırken üstünde olan maxxis açıkçası pek memnun değildim Bitsede değiştirsek
Bence bu yaz sana güzel bir skoda suberb yakışır ne dersin?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKış lastiklerini pirelli aldım Yazlık lastikler aracı alırken üstünde olan maxxis açıkçası pek memnun değildim Bitsede değiştirsek