• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Araç içi ses sistemleri »
  • KICKER ES-154 38 CM SUBWOFER ???

KICKER ES-154 38 CM SUBWOFER ???

m.volkandemir · 1 · 4323
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı m.volkandemir

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: MEHMET VOLKAN DEMİR
  • Marka: RENAULT
  • Model: CLİO-2005 DCİ
  • Model Yılı: 2005
  • Yakıt Tipi: Motorin
KICKER ES-154 38 CM SUBWOFER ???
: 16 Eylül 2014, 12:53
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi KICKER ES-154 38 CM SUBWOFER bassım var ve kullandıgım amfi suan Stroker S4 4 Kanallı Amfi bu amfi ile 2 adet 400 pionner ve  2 adet m acoustic 150 w çıkışlı 4 adet oval hopörler çalıştırıyorum ama bass için yeterli gelmediği için  sadece birtane çıkışını kullanabılıyorum.  bass a zarar verir mi bu şekilde kullanmam ve mono amfi almak istiyorum bu bassın hakkını verecek uygun bir amfi  önerebilirmisiniz..  ve bu köprüleme olayı oluyormuş aldıgım amfi suan kullandığım s4  ile köprülenebilirmi iyi olurmu.. yoksa tek tek kullanmam daha sağlıklı ses verir mi ??
Yorum yapan arkadaslar şimdiden teşekürler..

• Yazdır
Sayfa: 1   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Araç içi ses sistemleri »
  • KICKER ES-154 38 CM SUBWOFER ???

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.179 saniyede 31 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?