• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • ForumOtomobil Sosyal Bölümler »
  • Otomobil Dışı Konular »
  • Bilim ve Teknoloji »
  • Atlas robotun tanıtım videosunda tepki çeken görüntüler

Atlas robotun tanıtım videosunda tepki çeken görüntüler

FO-Admin · 4 · 3563
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
: 24 Şubat 2016, 15:40

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. <a href="https://www.forumotomobil.com/forum/register/">Üye Ol</a>&nbsp;ya da&nbsp;<a href="https://www.forumotomobil.com/forum/login/">Giriş Yap</a>

Google'a ait Boston Dynamics şirketi, insansı robot Atlas'ın son versiyonunu tanıttı. ABD merkezli mühendislik şirketi Boston Dynamics'in geliştirdiği robotun tanıtıldığı video ise sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Yeni nesil Atlas'a tanıtım çekimlerinde "zulmedildiğini" savunan çok sayıda kişi, şirketi e-posta bombardımanına tuttu.

Videoda, şirket binasından çıkan Atlas, karlar içindeki bir orman yolundan geçerek girdiği fabrikada, önce 4.5 kiloluk kutuları raflara yerleştirirken görülüyor. Ardından ise daha zorlu testlere tabi tutuluyor. Daha sonra da bir şirket çalışanı tarafından arkadan itilerek yere düşürülüyor. Düşürülen Atlas'ın kendi kendine yerden kalkabildiği görülüyor.
Atlas'ın bir önceki versiyonu, robot olimpiyatlarında birçok kez yere düşmüş ve her defasında vinçle kaldırılması gerekmişti. Bu durum da hem Atlas'ı hem de Boston Dynamics'i alay konusu yapmıştı.

Atlas'ın bir önceki versiyonu, robot olimpiyatlarında birçok kez yere düşmüş ve her defasında vinçle kaldırılması gerekmişti. Bu durum da hem Atlas'ı hem de Boston Dynamics'i alay konusu yapmıştı.

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Ynt: Atlas robotun tanıtım videosunda tepki çeken görüntüler
Yanıtla #1 : 24 Şubat 2016, 15:43

Çevrimdışı Arda Çeliktenli

• FO-Usta Üye
  • *
    • Puan +29/-0
  • Forum Otomobil
    • FORUMOTOMOBİL
  • Ad Soyad: Arda Çeliktenli
  • Marka: Opel
  • Model: Corsa Swing
  • Model Yılı: 2000
  • Yakıt Tipi: Benzin
Yanıtla #2 : 24 Şubat 2016, 23:57
:D Gariban robot
OPEL ''Wir Leben Autos''

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #3 : 25 Şubat 2016, 08:39
Yapay Zeka filmi geldi aklıma. Sonunda o robotlar insan ırkından ileri seviyeye ulaşıyordu. 2. filmi bekliyorum çünkü filmin sonu 2. bölümün habercisiydi. Terminatör filminden sonra ete kemiğe bürünmüş en iyi filmlerden biri bence. Google'da yapay zeka ile ilgili yatırım yaptı geçtiğimiz aylarda. İnterneti kullanarak kendi zekasını geliştiren, hep bildiğimiz 0-1 algoritmasının üzerinde bir öğrenme kabiliyeti inanılmaz tehlikeli. Bugün Atlas robotu itip kakan o adam yarın o robotun eline düşebilir :) ihtimal dahilinde yani.

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Hem çalıştırıyorlar hem dövüyorlar :)

Asus Zenfone 2'den gönderildi.

• Yazdır
Sayfa: 1   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • ForumOtomobil Sosyal Bölümler »
  • Otomobil Dışı Konular »
  • Bilim ve Teknoloji »
  • Atlas robotun tanıtım videosunda tepki çeken görüntüler

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.177 saniyede 35 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?