Öncelikle hayırlı olsun abı ben bu telefonu hafta sonu almak ıstıyorum ancak bır kac kısı kafamı karıstırdı hazır sen denemıssın telefonu sorularımı sorup soru işaretlerını sılmek ıstıyorum. Abı telefon Subway surfda kasma yapıyo dıyolar doğrumudur kasıyormu o oyunda ve bazı oyunlardada baska sorumda zıl sesı kısık dıyorlar.
Subway Surf oyunu cihazda kurulu. Oyunu denedim, hatta sen şimdi yazınca 3 dakika oynadım kusur aradım ama takılma yok. Ama cihazda kurulu farklı programlar yüzünden bazen başka başka oyunlarda takılma oluyor. Sebebi şu cihaz hızlandıran Booster cinsi yazılımlar backgroun da çalıştığı için ram'den yiyor. Buda bir şekilde takılmalara sebep oluyor ama normal. CCleaner tipi yazılımları kullanmazsan sıkıntı olmaz

onun dışında cihazın sesi oldukça yüksek. Yani bu kullanıcının ne beklediğine bağlı birazda. Surround 1000w gücünde bir ses verimi beklemekte doğru değil

Telefonun verimi için yeterli bence. Normal gürültülü ofis ortamında 15 mt'den koridorun diğer ucundan cihazın sesini duyabiliyorum. Bana kalırsa bunu söyleyen arkadaşın işitme kaybı var

Ultra lüks, çok dahiane özellikleri olan bir cihaz değil ama, Asus armasının altında kendine yakışan bir cihaz üretmiş. Şimdi düşünüyorum Zenfone6'mı alsaydım diye, yalnız benim için şu anda en ideal taşıma ölçüsünden biraz büyük bir cihaz. Galiba zenfone 6 almış olsaydım Tablet gibi taşımak zorunda kalırdım.
İşin özü, ödenen paranın her kuruşunu hakediyor. (Piyasada ki çok meşhur markalarla kıyasladığımda bile zenfone 5 oldukça iyi)