• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • ForumOtomobil Sosyal Bölümler »
  • Otomobil Dışı Konular »
  • Cep telefonu »
  • Asus Zenfone 5 Nasıldır? Kullanıcı görüşleri

Asus Zenfone 5 Nasıldır? Kullanıcı görüşleri

FO-Admin · 207 · 286663
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1 ... 7 8 9 10 11 ... 14   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Y.E.P.

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +373/-7
  • Bazıları hızı seçer, siz yaşamayı seçin...
  • Marka: Citroen C4 Grand Picasso
  • Model: 1.6 HDI Dynamic
  • Model Yılı: 2011
  • Yakıt Tipi: Motorin
Ynt: Asus Zenfone 5 Nasıldır? Kullanıcı görüşleri
Yanıtla #120 : 08 Kasım 2014, 09:49
indiriyorum şimdi...

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
Yanıtla #121 : 08 Kasım 2014, 10:28
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
indiriyorum şimdi...

Tamam. :)

Çevrimdışı Y.E.P.

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +373/-7
  • Bazıları hızı seçer, siz yaşamayı seçin...
  • Marka: Citroen C4 Grand Picasso
  • Model: 1.6 HDI Dynamic
  • Model Yılı: 2011
Yanıtla #122 : 08 Kasım 2014, 11:04
kardeş Bırak sıralamaya almayı, benchmark esnasına makina kendini resetledi.. Açtığımda bütün Widgetlar gitmişti.. inat ettim tekrar yaptım benchi.. Dalga geçer gibi Benchmarkı yarıda kesip "en azından denediniz" yazdı..anında sildim programı..  :kızgınım: :iblis: :iblisiye:

Çevrimdışı uyelik1

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
  • Yakıt Tipi: Benzin
Yanıtla #123 : 08 Kasım 2014, 11:21
kardeş Bırak sıralamaya almayı, benchmark esnasına makina kendini resetledi.. Açtığımda bütün Widgetlar gitmişti.. inat ettim tekrar yaptım benchi.. Dalga geçer gibi Benchmarkı yarıda kesip "en azından denediniz" yazdı..anında sildim programı..  :kızgınım: :iblis: :iblisiye:
Hahaha en azindan denedinizmi :))) bence senin telefon degisme zamanin gelmis. Yap bi nutella kumbarasi berat gibi:D telefon parasi brktrmeye basla :D

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #124 : 08 Kasım 2014, 13:02

Ne dedi ne dedi :D :D hahahahahhahhaah :D vay şerro bide dalga mı geçti :D :D olm hemen google play'den 1 yıldız ver :D

Çevrimdışı izmir42

• FO-Süper üye
  • *
    • Puan +313/-5
  • Ad Soyad: Hüseyin KUZUCU
  • Marka: Opel
  • Model: Astra J 1.3 SPORT
  • Model Yılı: 2013
Yanıtla #125 : 08 Kasım 2014, 21:05
Abi ne yapıyorum biliyomusun açıyorum bardak tutucağını aux takıyorum açıyorum şarkımı sonradaigoyu açıyorum serbest dolaşmada hız sınızırını geçtiniz, yol ayrımları Işıkları, sabit yada hareketli radarları gösteriyor.. bi ara foto çekip ayarım ha bide mobil veri açık oluyo arada youtubeden açıyorum yanı yogun kullanamda kasma ve ısınma olmuyo..
Otomobil Terimleri Sözlüğü
https://www.otomobilsozlugu.com

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #126 : 09 Kasım 2014, 07:59
Abi ne yapıyorum biliyomusun açıyorum bardak tutucağını aux takıyorum açıyorum şarkımı sonradaigoyu açıyorum serbest dolaşmada hız sınızırını geçtiniz, yol ayrımları Işıkları, sabit yada hareketli radarları gösteriyor.. bi ara foto çekip ayarım ha bide mobil veri açık oluyo arada youtubeden açıyorum yanı yogun kullanamda kasma ve ısınma olmuyo..
Maşallah guzel ve saglam makine. Bende cok memnunum.

Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.

Çevrimdışı ETopcuoglu

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #127 : 09 Kasım 2014, 11:58
Kendim Lumia kullanıyorum fakat işyerinden bir arkadaş telefon alacağım ne alayım dedi bende o günlerde dikkatimi çeken fiyat/performans urunu zenfone u tavsiye ettim kullanıyor şimdi çok memnun :)
sent from my Windows Phone using tapatalk
Hyundai Accent 1.5 GLS

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #128 : 09 Kasım 2014, 18:14
Kendim Lumia kullanıyorum fakat işyerinden bir arkadaş telefon alacağım ne alayım dedi bende o günlerde dikkatimi çeken fiyat/performans urunu zenfone u tavsiye ettim kullanıyor şimdi çok memnun :)
sent from my Windows Phone using tapatalk
En iyisini yapmis.

Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.

Çevrimdışı exe1ans

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Ferhat Katmerlikaya
  • Marka: Evo
  • Model: 2006
  • Model Yılı: 2002
Yanıtla #129 : 13 Kasım 2014, 13:37
Öncelikle hayırlı olsun abı ben bu telefonu hafta sonu almak ıstıyorum ancak bır kac kısı kafamı karıstırdı hazır sen denemıssın telefonu sorularımı sorup soru işaretlerını sılmek ıstıyorum. Abı telefon Subway surfda kasma yapıyo dıyolar doğrumudur kasıyormu o oyunda ve bazı oyunlardada baska sorumda zıl sesı kısık dıyorlar.

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #130 : 13 Kasım 2014, 13:46
Öncelikle hayırlı olsun abı ben bu telefonu hafta sonu almak ıstıyorum ancak bır kac kısı kafamı karıstırdı hazır sen denemıssın telefonu sorularımı sorup soru işaretlerını sılmek ıstıyorum. Abı telefon Subway surfda kasma yapıyo dıyolar doğrumudur kasıyormu o oyunda ve bazı oyunlardada baska sorumda zıl sesı kısık dıyorlar.

Subway Surf oyunu cihazda kurulu. Oyunu denedim, hatta sen şimdi yazınca 3 dakika oynadım kusur aradım ama takılma yok. Ama cihazda kurulu farklı programlar yüzünden bazen başka başka oyunlarda takılma oluyor. Sebebi şu cihaz hızlandıran Booster cinsi yazılımlar backgroun da çalıştığı için ram'den yiyor. Buda bir şekilde takılmalara sebep oluyor ama normal. CCleaner tipi yazılımları kullanmazsan sıkıntı olmaz :) onun dışında cihazın sesi oldukça yüksek. Yani bu kullanıcının ne beklediğine bağlı birazda. Surround 1000w gücünde bir ses verimi beklemekte doğru değil ;) Telefonun verimi için yeterli bence. Normal gürültülü ofis ortamında 15 mt'den koridorun diğer ucundan cihazın sesini duyabiliyorum. Bana kalırsa bunu söyleyen arkadaşın işitme kaybı var :) Ultra lüks, çok dahiane özellikleri olan bir cihaz değil ama, Asus armasının altında kendine yakışan bir cihaz üretmiş. Şimdi düşünüyorum Zenfone6'mı alsaydım diye, yalnız benim için şu anda en ideal taşıma ölçüsünden biraz büyük bir cihaz. Galiba zenfone 6 almış olsaydım Tablet gibi taşımak zorunda kalırdım.

İşin özü, ödenen paranın her kuruşunu hakediyor. (Piyasada ki çok meşhur markalarla kıyasladığımda bile zenfone 5 oldukça iyi)

Çevrimdışı Hilal_S

• Tanışma Üyeliği
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Hilal Sürmeli
  • Marka: Ford
  • Model: Fiesta
  • Model Yılı: 2005
Yanıtla #131 : 13 Kasım 2014, 14:03
hayırlı olsun efendim

Çevrimdışı exe1ans

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #132 : 13 Kasım 2014, 17:26

Subway Surf oyunu cihazda kurulu. Oyunu denedim, hatta sen şimdi yazınca 3 dakika oynadım kusur aradım ama takılma yok. Ama cihazda kurulu farklı programlar yüzünden bazen başka başka oyunlarda takılma oluyor. Sebebi şu cihaz hızlandıran Booster cinsi yazılımlar backgroun da çalıştığı için ram'den yiyor. Buda bir şekilde takılmalara sebep oluyor ama normal. CCleaner tipi yazılımları kullanmazsan sıkıntı olmaz :) onun dışında cihazın sesi oldukça yüksek. Yani bu kullanıcının ne beklediğine bağlı birazda. Surround 1000w gücünde bir ses verimi beklemekte doğru değil ;) Telefonun verimi için yeterli bence. Normal gürültülü ofis ortamında 15 mt'den koridorun diğer ucundan cihazın sesini duyabiliyorum. Bana kalırsa bunu söyleyen arkadaşın işitme kaybı var :) Ultra lüks, çok dahiane özellikleri olan bir cihaz değil ama, Asus armasının altında kendine yakışan bir cihaz üretmiş. Şimdi düşünüyorum Zenfone6'mı alsaydım diye, yalnız benim için şu anda en ideal taşıma ölçüsünden biraz büyük bir cihaz. Galiba zenfone 6 almış olsaydım Tablet gibi taşımak zorunda kalırdım.

İşin özü, ödenen paranın her kuruşunu hakediyor. (Piyasada ki çok meşhur markalarla kıyasladığımda bile zenfone 5 oldukça iyi)

Gercekten yazdıkların ıcın cok tesekkur edıyorum aklımdakı soru ısaretlerını sıldınız. Hafta Sonu cıhazı vatan'dan almaya gideceğim iki arkadas alacagız onada banada :)

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #133 : 13 Kasım 2014, 17:46
hayırlı olsun efendim

Teşekkürler Hilal.

Alıntı
Gercekten yazdıkların ıcın cok tesekkur edıyorum aklımdakı soru ısaretlerını sıldınız. Hafta Sonu cıhazı vatan'dan almaya gideceğim iki arkadas alacagız onada banada :)

Hayırlı olsun şimdiden Ferhat kardeşim. Cihazı denedikten sonra sende yorumunu burada paylaşmayı unutma. Belki bizim görmediğimiz şeyler vardır. Onlarıda sen paylaşırsın ;)

Çevrimdışı exe1ans

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #134 : 14 Kasım 2014, 23:19
hayırlı olsun efendim

Teşekkürler Hilal.

Alıntı

Hayırlı olsun şimdiden Ferhat kardeşim. Cihazı denedikten sonra sende yorumunu burada paylaşmayı unutma. Belki bizim görmediğimiz şeyler vardır. Onlarıda sen paylaşırsın ;)

Tabiki paylaşırım abı son sorum daha olacak haddimi aştıysam kusura bakma. Telefonda 3g var ama goruntulu konusma yok dıyolar doğrumudur bazılarıda şans ısı bazılarında sorunlu calısıyo bazılarında calısmıyo dıyolar harbıden boylemı boyleyse hıc yarın vatana gıtmeye gerek yok ısımı sans bırakmayı sevmem. Ve guncellemeler sonra sarz nasıl abı

• Yazdır
Sayfa: 1 ... 7 8 9 10 11 ... 14   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • ForumOtomobil Sosyal Bölümler »
  • Otomobil Dışı Konular »
  • Cep telefonu »
  • Asus Zenfone 5 Nasıldır? Kullanıcı görüşleri

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.281 saniyede 34 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?