Görüntülü konuşma arızalı değil. Gerçekten cihazda böyle bir özellik yok. Sadece Tango, Skype ve Hangouts gibi yazılımları kullanarak görüntülü görüşme yapabiliyorsun.
Şahsen bende bunu aldıktan sonra öğrendim ama beni pekte enterese etmedi. Neden diye soracaksan, görüntülü görüşmeyi 3G üzerinden yapabileceğim kişi sayısı 2 kişi. Rehberimde 198 numara kayıtlı

ve kalan 196 kişinin 35'i ile Skype aracılığı ile zaten görüşüyorum.
Yani 3G'nin olmayışına bende şaşırdım ama beni etkilemedi. Bu nedenle ihtiyacın yoksa cihazı al. Eğer ben 3G görüntülü görüşmeyi herkesle yapıyorum ve kesinlikle şart diyorsan başka bir cihaza bak derim.
Şarj konusuna gelince, Kullanıma bağlı olarak sürekli oyun oynandığında 100% dolu batarya maksimum 5,5 - 6 saat civarı dayanıyor. Bu süre oyunların kullandığı sonanım gereksinimine göre daha da aşağı düşüyor.
Fakat; gerekli oldukça kullanılan wifi bağlantı, örneğin günde 8-10 dakika whatsapp, 10-12 dk telefon görüşmesi, 3-5 sms ile yaklaşık 36-38 saat yani 1,5 gün dayanıyor.
Kullanmaya başladığım 2. hafta cihaz 51 saate kadar dayandı. Fakat şu anda rutin olarak 24 saatte bir defa normal kullanımla götürüyor.
İşin doğrusu ben kit-kat güncellemesini kurmadım. Kurmayıda düşünmüyorum. Çünkü her yenilik kobaylar üzerinde denenip yamanmadan, kullanmayı sevmiyorum

Karar senin. 3G görüntülü görüşme bu cihazda yok. İhtiyaçlarını gözden geçirip öyle al. Az para değil.
hayırlı olsun efendim
Teşekkürler Hilal.
Gercekten yazdıkların ıcın cok tesekkur edıyorum aklımdakı soru ısaretlerını sıldınız. Hafta Sonu cıhazı vatan'dan almaya gideceğim iki arkadas alacagız onada banada 
Hayırlı olsun şimdiden Ferhat kardeşim. Cihazı denedikten sonra sende yorumunu burada paylaşmayı unutma. Belki bizim görmediğimiz şeyler vardır. Onlarıda sen paylaşırsın 
Tabiki paylaşırım abı son sorum daha olacak haddimi aştıysam kusura bakma. Telefonda 3g var ama goruntulu konusma yok dıyolar doğrumudur bazılarıda şans ısı bazılarında sorunlu calısıyo bazılarında calısmıyo dıyolar harbıden boylemı boyleyse hıc yarın vatana gıtmeye gerek yok ısımı sans bırakmayı sevmem. Ve guncellemeler sonra sarz nasıl abı