0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bunda Karar Kıldım Abi.
Huavai nin bi modeli var adi aklımda değil vodafone cep merkezlerinde kampanyası var o telefonu çok metediyorlar bi incelemeni tavsiye ederim fiyatida uygun 650 - 700 arasında
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBunda Karar Kıldım Abi.Piranha ve dark evo var, biri 599 TL diğeri 680 TL onlara baktınmı Hüseyin?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBunda Karar Kıldım Abi.Piranha ve dark evo var, biri 599 TL diğeri 680 TL onlara baktınmı Hüseyin?Ben piranha zen kullanıyorum. gayette memnunum. 4.4 kitkat güncellemesi de geldi. 560 tl. kargo dahil Aldığım sitenin adresi : Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapkonusu da Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbi bak istersen hüseyin
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBunda Karar Kıldım Abi.Piranha ve dark evo var, biri 599 TL diğeri 680 TL onlara baktınmı Hüseyin?Ben piranha zen kullanıyorum. gayette memnunum. 4.4 kitkat güncellemesi de geldi. 560 tl. kargo dahil Aldığım sitenin adresi : Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapkonusu da Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbi bak istersen hüseyin Gelbial sitesine güvenebilir miyiz?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBunda Karar Kıldım Abi.Piranha ve dark evo var, biri 599 TL diğeri 680 TL onlara baktınmı Hüseyin?Ben piranha zen kullanıyorum. gayette memnunum. 4.4 kitkat güncellemesi de geldi. 560 tl. kargo dahil Aldığım sitenin adresi : Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapkonusu da Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbi bak istersen hüseyin Gelbial sitesine güvenebilir miyiz?İnternetten alışveriş her zaman risklidir. ben aldım hiç bir sıkıntı olmadı. anında gönderdiler. arena bilgisayardan geliyor ürün. kılıf hediyesi vardı aldığımda onuda sonradan gönderdiler.
sattığı ürünlerden birkaçını inceledim. Hepsiburada.com sitesiyle arasında 50 TL fark var. daha ucuza satıyor. Bu yüzden sordum. Kargo kaç günde gönderildi?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBunda Karar Kıldım Abi.Piranha ve dark evo var, biri 599 TL diğeri 680 TL onlara baktınmı Hüseyin?Ben piranha zen kullanıyorum. gayette memnunum. 4.4 kitkat güncellemesi de geldi. 560 tl. kargo dahil Aldığım sitenin adresi : Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapkonusu da Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbi bak istersen hüseyin Gelbial sitesine güvenebilir miyiz?İnternetten alışveriş her zaman risklidir. ben aldım hiç bir sıkıntı olmadı. anında gönderdiler. arena bilgisayardan geliyor ürün. kılıf hediyesi vardı aldığımda onuda sonradan gönderdiler.
Piranha'nın navigasyon cihazını kullanıyorum. Çok sağlam cihaz. Tabi o cihaz win ce6 işletim sistemine sahip. çınar senden bir ricam var, piranha ile bir fotoğraf çekip paylaşabilir misin? kamera kalitesini görmek istiyorum. mümkünse 1 tane ön ve 1 tanede arka kamerayla fotoğraf çekersen
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapPiranha'nın navigasyon cihazını kullanıyorum. Çok sağlam cihaz. Tabi o cihaz win ce6 işletim sistemine sahip. çınar senden bir ricam var, piranha ile bir fotoğraf çekip paylaşabilir misin? kamera kalitesini görmek istiyorum. mümkünse 1 tane ön ve 1 tanede arka kamerayla fotoğraf çekersen