0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi durun ben kuzene şu telefonun fiyatı sordurayım
piranha dark day mobile bunların hepsi asus kadar olamaz usta. malzeme kalitesinden bile görsel olarak ciddi farklar var. asus, samsung, iphone öneririm
Asus yokmuş piranha 550 liraymış
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAsus yokmuş piranha 550 liraymışTeşekkürler dadaşım
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAsus yokmuş piranha 550 liraymışTeşekkürler dadaşım ne demek abi elektronik malzeme almadan söyleyin baktırayım fiyatına
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAsus yokmuş piranha 550 liraymışTeşekkürler dadaşım ne demek abi elektronik malzeme almadan söyleyin baktırayım fiyatına Aklımızda bulunsun Asus'un olmaması kötü olmuş
Ayın 9u 10u Gibi Almayı Pilanlıyorum 3-4 Gün Öncesi Teknosayı Arayım Ayırtayım.. Yada En İyisi İnternetten Alıveriş Adamlar Aynıgün İçinde Kargoluyolar..
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAyın 9u 10u Gibi Almayı Pilanlıyorum 3-4 Gün Öncesi Teknosayı Arayım Ayırtayım.. Yada En İyisi İnternetten Alıveriş Adamlar Aynıgün İçinde Kargoluyolar..Bu akşam direk gidip alıyorum. Tanıtımı yaparız.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAyın 9u 10u Gibi Almayı Pilanlıyorum 3-4 Gün Öncesi Teknosayı Arayım Ayırtayım.. Yada En İyisi İnternetten Alıveriş Adamlar Aynıgün İçinde Kargoluyolar..Bu akşam direk gidip alıyorum. Tanıtımı yaparız.Abi Merak Etme Bizde Araştırdık Bi Canlı Kanlı Elimize alalım Dokunalım Diye Teknosada Kalmamış.. 4 Gündür Telefon bekliyorum Bugün Gelmiş İnternetten Bak Öyle Git Bence.