0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapArabayla gidip yürüyerek dönmkte varmış..Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Yarın İZBAN! Yok the seat ibiza kuzen arabası Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapArabayla gidip yürüyerek dönmkte varmış..Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Yarın İZBAN!
Arabayla gidip yürüyerek dönmkte varmış..Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Ne oldu abi sen arabasızmısın şimdi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapNe oldu abi sen arabasızmısın şimdi Evet şuanda yağmur yağıyo.. ve metroloji uyardı kış şimdi başlıyo diye Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAkvaryum temizliğine başladık 1 saattir uğraşıyorum. biraz mola verdim.Bizdede vardı yeğen kırdı akvaryumu kurtuldum Motorola Atrix cihazımdan gönderildi
Akvaryum temizliğine başladık 1 saattir uğraşıyorum. biraz mola verdim.
@hüseyin abi sen niye eve yürüyerek döndün ?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap@hüseyin abi sen niye eve yürüyerek döndün ?Adam 1.000lira kapora verince sen bana güvenmezsen bende sana güvenemem dedi. Kamaralı izlenen oto parka çektik ruhsat ve anahtarı aldık geldik dolmuşla Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.