0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
günaydın abi
Sende erkencisin, hayrola?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın abiAsus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSende erkencisin, hayrola?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın abiAsus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.yeni eve temizlige gidecez insallah
Hava kapalı ama soğuk değil. Üşümeden hasta olmadan yap temizliği kardeşim. Kolay gelsinLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSende erkencisin, hayrola?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın abiAsus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.yeni eve temizlige gidecez insallahAsus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Günaydın kuzenle 1:30 da buluşucaz diye anlaştık ben daha yeni kalktım bir ton dır dır eder şimdi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın kuzenle 1:30 da buluşucaz diye anlaştık ben daha yeni kalktım bir ton dır dır eder şimdi Olsun yinede buluşmaya zamanında uyanmış olmakta güzel Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın kuzenle 1:30 da buluşucaz diye anlaştık ben daha yeni kalktım bir ton dır dır eder şimdi Olsun yinede buluşmaya zamanında uyanmış olmakta güzel Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.Neyse buluştuk yine bu seferde buluşamasaydım ayıp olcaktı Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın kuzenle 1:30 da buluşucaz diye anlaştık ben daha yeni kalktım bir ton dır dır eder şimdi Olsun yinede buluşmaya zamanında uyanmış olmakta güzel Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.Neyse buluştuk yine bu seferde buluşamasaydım ayıp olcaktı Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiOrda laf çarpma mı var ?Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Emre yoksa Hüseyin'le sen kuzen misiniz?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEmre yoksa Hüseyin'le sen kuzen misiniz? Bizde bi türlü buluşamadık Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.