0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emre yoksa Hüseyin'le sen kuzen misiniz?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEmre yoksa Hüseyin'le sen kuzen misiniz? Bizde bi türlü buluşamadık Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.kuzeni bile zor buluyor
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEmre yoksa Hüseyin'le sen kuzen misiniz? Bizde bi türlü buluşamadık Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEmre yoksa Hüseyin'le sen kuzen misiniz? Tövbe de Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hıyarın biri facebook'uma girmiş özel filan kalmıyordu az kalsın otobüste allahtan mesaj geldide gerekli müdahaleyi yaptım
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEmre yoksa Hüseyin'le sen kuzen misiniz? Tövbe de Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiSen benim şeyimi ye. Canımı canımı Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHıyarın biri facebook'uma girmiş özel filan kalmıyordu az kalsın otobüste allahtan mesaj geldide gerekli müdahaleyi yaptım Ne özelin olabilirki Beyler o değilde biriniz bana kalitelisinden aux kablosu hediye etse...
İyi akşamlar gençlik....
Tanıdığımın tanıdığı. Resmi altına açıklama yapmış. Nerden farkettin. Resimde Hala kendimi zor tanıyorum.A.Z.H.A.
Hahahahaha ciddimisin?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapTanıdığımın tanıdığı. Resmi altına açıklama yapmış. Nerden farkettin. Resimde Hala kendimi zor tanıyorum.A.Z.H.A.Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.