0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHahahahaha ciddimisin?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapTanıdığımın tanıdığı. Resmi altına açıklama yapmış. Nerden farkettin. Resimde Hala kendimi zor tanıyorum.A.Z.H.A.Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.evet abi ben sadece akşam misafir gelecek diye tatlı almaya girmiştim. A.Z.H.A.
Hahahahaha ciddimisin?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapTanıdığımın tanıdığı. Resmi altına açıklama yapmış. Nerden farkettin. Resimde Hala kendimi zor tanıyorum.A.Z.H.A.Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Tanıdığımın tanıdığı. Resmi altına açıklama yapmış. Nerden farkettin. Resimde Hala kendimi zor tanıyorum.A.Z.H.A.
Yorucu bir gündü. Cümleten iyi geceler.Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHahahahaha ciddimisin?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapTanıdığımın tanıdığı. Resmi altına açıklama yapmış. Nerden farkettin. Resimde Hala kendimi zor tanıyorum.A.Z.H.A.Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.evet abi ben sadece akşam misafir gelecek diye tatlı almaya girmiştim. A.Z.H.A.Baya meşhur olmuşsun Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
günaydın arkadaşlar
Günaydın iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Ooo Ömer günaydın hayrola okula mı?hey man! what are you doing?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Ooo Ömer günaydın hayrola okula mı?hey man! what are you doing? Günaydın abim, I"m going to school I wanna to sleep iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
I undersatand you Ömer. Me too. Can I need to sleepLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Ooo Ömer günaydın hayrola okula mı?hey man! what are you doing? Günaydın abim, I"m going to school I wanna to sleep iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapI undersatand you Ömer. Me too. Can I need to sleepLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Ooo Ömer günaydın hayrola okula mı?hey man! what are you doing? Günaydın abim, I"m going to school I wanna to sleep iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Me too [emoji1] Şuan düşündüm de 4 senem daha var ( iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Günaydın arkadaşlar