0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın arkadaşlar Günaydın katip bey
Günaydın arkadaşlar
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın arkadaşlar Günaydın katip bey Günaydın abi artık katip değilim bu p.tesi itibari ile free yim [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Yk abi dha olmadi neresi oldgu amam gideceğim tarih belli Mayıs 4
Bi tane 15A sigorta alayım dedim yağmur başladı.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBi tane 15A sigorta alayım dedim yağmur başladı.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Sislerin sigortası mı patlakmış?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapŞimdide arza ışığı yandı. Yol bilgisayarnda sis farı yazıyo. Sigortayı öıkardım Sonuç aynı.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Si farkına giden kablolar sağlam mı acaba
Şimdide arza ışığı yandı. Yol bilgisayarnda sis farı yazıyo. Sigortayı öıkardım Sonuç aynı.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapŞimdide arza ışığı yandı. Yol bilgisayarnda sis farı yazıyo. Sigortayı öıkardım Sonuç aynı.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Si farkına giden kablolar sağlam mı acabaKontrol edeyimSahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Arza vardı sigorta sökülüp takılınca ortayamı çıktı dersiniz ? Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapArza vardı sigorta sökülüp takılınca ortayamı çıktı dersiniz ? Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.sigorta sökülürken şase yapmış olabilirmi. Zorlandımı. Sis farının sigortası olduğuna eminmisin.A.Z.H.A.