0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet çok şükür sağ salim döndük Ankaraya
Selamlar. Almanyadayim sonunda. Son gunumde Hava guzeldi Turkiye'de. Buraya bi geldim Donmaya basladim.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSelamlar. Almanyadayim sonunda. Son gunumde Hava guzeldi Turkiye'de. Buraya bi geldim Donmaya basladim. Kazasız belasız ulaşmışsın. Gözün aydın. Uçak biletleri şu anda ne kadar?
Baya tutmuş. THY mi?Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Bu arada Galant'i Babam 1.000 EUR'ya satmis Ben yokken.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBu arada Galant'i Babam 1.000 EUR'ya satmis Ben yokken.Çok ucuz degilmi?Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBu arada Galant'i Babam 1.000 EUR'ya satmis Ben yokken.Çok ucuz degilmi?Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.Almanya sartlarinda Normal bir fiyat..
O fiyatlar burada da olsa....Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBu arada Galant'i Babam 1.000 EUR'ya satmis Ben yokken.Çok ucuz degilmi?Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.Almanya sartlarinda Normal bir fiyat..Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.