0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rıdvan sevinç olur :-)
forum güzel hoş maaşallah :-)
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapArkadaşlar, belli etmemeye çalışıyorum ama berbat biçimde hastayım. Öksürük, aksırık, baş ağrısı. Bana müsaade bu akşam erken uyumaya çalışacağım. Geceniz iyi olsun.Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.Çok geçmiş olsun abi... Bugün bende hasta olcak gibiydim düzeldi sonra.
Arkadaşlar, belli etmemeye çalışıyorum ama berbat biçimde hastayım. Öksürük, aksırık, baş ağrısı. Bana müsaade bu akşam erken uyumaya çalışacağım. Geceniz iyi olsun.Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Sağol. Gecenin 3unde dikti ayağaLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapArkadaşlar, belli etmemeye çalışıyorum ama berbat biçimde hastayım. Öksürük, aksırık, baş ağrısı. Bana müsaade bu akşam erken uyumaya çalışacağım. Geceniz iyi olsun.Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.Çok geçmiş olsun abi... Bugün bende hasta olcak gibiydim düzeldi sonra.Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Günaydın
tamam yazayım :-)
Fotoğrafları gezerken denk geldim tam 1 sene önce 30 martta bize gelmişti mecburen 1 gece dükkanda tutmuştuk bütün gece cırcır susmamış zaman ne kadar hızlı geçiyorBirbirimizi ilk görüşümüz