0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHayırlı cumalar, Speaking sınavına gidiyorum [emoji33][emoji33] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Allah yardımcın olsun kardeş.Amin abi teşekkür ederim iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Başarıcaksın inşallah:)Sonucu bekliyoruz. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSpeaking Turkish or English? WTF Dude?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHayırlı cumalar, Speaking sınavına gidiyorum [emoji33][emoji33] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.İngilizce speakingdi abi, %10 üzerinden %9 alırım, çok güzel geçti. I'm happy [emoji1][emoji1] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHayırlı cumalar, Speaking sınavına gidiyorum [emoji33][emoji33] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Allah yardımcın olsun kardeş.Amin abi teşekkür ederim iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Başarıcaksın inşallah:)Sonucu bekliyoruz.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHayırlı cumalar, Speaking sınavına gidiyorum [emoji33][emoji33] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Allah yardımcın olsun kardeş.Amin abi teşekkür ederim iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHayırlı cumalar, Speaking sınavına gidiyorum [emoji33][emoji33] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Allah yardımcın olsun kardeş.
Hayırlı cumalar, Speaking sınavına gidiyorum [emoji33][emoji33] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Speaking Turkish or English? WTF Dude?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHayırlı cumalar, Speaking sınavına gidiyorum [emoji33][emoji33] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapUyumluAsus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.Batileriyle alakalı seviyorsun belli
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapUyumluAsus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.Batileriyle alakalı
UyumluAsus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Günaydın. Hayırlı işler.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın. Hayırlı işler. günaydın FO ailesi
Günaydın Hayırlı Sabahlariniz , Gününüz HayR Ola :-)
Günaydın.Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSorma dönüş yolunda sıkıntıdan patladım ne trafik var debriyaj ayarla gaz ver fren boşa al... ayak tabanlarım yandı..Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Acayip kötü gelecek sonuç.Stresten mi oldu bilmiyorum ama Türkçe soruları hep çelişkili geldi, çok zor bitirdim.Matematik 5-6 tane çözdüm.Sosyal de idare eder.
Sorma dönüş yolunda sıkıntıdan patladım ne trafik var debriyaj ayarla gaz ver fren boşa al... ayak tabanlarım yandı..Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.