0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Günaydın..
Günaydın arkadaşlar sıcak ve sıkıcı bir gün ü n
Yok hayır Anıtkabir e gittim
Bende 1 de sonç almaya gidiceğimSahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBende 1 de sonç almaya gidiceğimSahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.İyi haberlerle dönersin inşallah
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBende 1 de sonç almaya gidiceğimSahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.İyi haberlerle dönersin inşallahİyimi olsun kötümü bilemedim. Bişeyler yolunda gitmesinki tedavi uygulansın uzayım kilo alayım. Herşey normalse kaldık böyle..Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBende 1 de sonç almaya gidiceğimSahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.İyi haberlerle dönersin inşallahİyimi olsun kötümü bilemedim. Bişeyler yolunda gitmesinki tedavi uygulansın uzayım kilo alayım. Herşey normalse kaldık böyle..Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Hayırdır Hüseyin?K00U cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorucu bir günün bitmesine yakın bi yorgunluk kahvesi iyi gider. [emoji12]