0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapArabamı yıkadım..Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Karşısına geçip inceden seyrediyor musun yikadiktan sonra K00U cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arabamı yıkadım..Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapArabamı yıkadım..Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Karşısına geçip inceden seyrediyor musun yikadiktan sonra K00U cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiSeviyorum okşuyorum.. karakaçanım benim. Karaşimşeğim diye..Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
günaydın abi dediğin gibi bu gün yollar bomboştu evden işe 10 dakikada geldim milletimiz tatil moduna girmiş
TOEFL sınavına gidiyorum LYS olmasına rağmen yollar bomboş [emoji33] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapTOEFL sınavına gidiyorum LYS olmasına rağmen yollar bomboş [emoji33] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Bu sabah benimde dikkatimi çekti, okulun kapıları açıktı. Birkaç kişi geziniyordu Toful 'dan olabilir
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapTOEFL sınavına gidiyorum LYS olmasına rağmen yollar bomboş [emoji33] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Bu sabah benimde dikkatimi çekti, okulun kapıları açıktı. Birkaç kişi geziniyordu Toful 'dan olabilirTOELF sınavı istek üzerine abim birkaç tane Üniversite'de zorunlu bir sınav o da bana denk geldi, 97'liler okumuyor mu ne yapıyorlar [emoji23][emoji23] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
SELAMINALEYKÜM ABİLERİM KARDEŞLERİM HAYIRLI GÜNLER
Günaydın.Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.