0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
günaydın hayırlı işler hayırlı cumalar
Cümleten selamlar günaydın hayırlı işler hayırlı ramazanlar uzuuuuuun bir zamandır gıremediğim foruma inşallah yavaş yavaş adapte olmaya çalışacağım dostlar anlatacak çok şey paylaşacak çok konu oluştu ufaktan başlıyalım bakalım
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapCümleten selamlar günaydın hayırlı işler hayırlı ramazanlar uzuuuuuun bir zamandır gıremediğim foruma inşallah yavaş yavaş adapte olmaya çalışacağım dostlar anlatacak çok şey paylaşacak çok konu oluştu ufaktan başlıyalım bakalım Hoşgeldin yağ kralı Hoşbulduk abi işler felaket yurtdışı yurtiçi valla yetişemiyorum artık
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapCümleten selamlar günaydın hayırlı işler hayırlı ramazanlar uzuuuuuun bir zamandır gıremediğim foruma inşallah yavaş yavaş adapte olmaya çalışacağım dostlar anlatacak çok şey paylaşacak çok konu oluştu ufaktan başlıyalım bakalım Hoşgeldin yağ kralı
aynen abi bakalım bu arada arabaya film çektirdim canevar oldu :d
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapaynen abi bakalım bu arada arabaya film çektirdim canevar oldu :d Haberini bizim İzmir'li casustan aldım hatta kulaklarını çınlattım
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapaynen abi bakalım bu arada arabaya film çektirdim canevar oldu :d Haberini bizim İzmir'li casustan aldım hatta kulaklarını çınlattım Üzerime alınmıyorumSahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
selamun aleyküm