0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evettttt yeşi,l kurbağayı sağ salim verdim... birazdan beyaz inciyi almaya gideceğim.... Uğur abiiiiiiiii stickeri mi isterim. bende ki eski arabada kaldı....
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapevettttt yeşi,l kurbağayı sağ salim verdim... birazdan beyaz inciyi almaya gideceğim.... Uğur abiiiiiiiii stickeri mi isterim. bende ki eski arabada kaldı....Hayırlı uğurlu olsun. Araç tanıtımı ve sticker törenini ortak yaparız ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
560 kmde 31 litre benzin yaktım.Yanı 100 kmde 5,6 litre benzin yaktım,Hızın da vardı yer yer klima da açıktı.4 kişi+100 kg yük vardi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap560 kmde 31 litre benzin yaktım.Yanı 100 kmde 5,6 litre benzin yaktım,Hızın da vardı yer yer klima da açıktı.4 kişi+100 kg yük vardiMaşallah. Fena değil Günaydın arkadaşlar Hayırlı işlerİkindi vakti yine yola çıkacam Balıkesire doğru.Öğlen çıkınca yanıyom yolda, serinliği bekliyorum.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap560 kmde 31 litre benzin yaktım.Yanı 100 kmde 5,6 litre benzin yaktım,Hızın da vardı yer yer klima da açıktı.4 kişi+100 kg yük vardiMaşallah. Fena değil Günaydın arkadaşlar Hayırlı işler
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap560 kmde 31 litre benzin yaktım.Yanı 100 kmde 5,6 litre benzin yaktım,Hızın da vardı yer yer klima da açıktı.4 kişi+100 kg yük vardiMaşallah. Fena değil Günaydın arkadaşlar Hayırlı işlerİkindi vakti yine yola çıkacam Balıkesire doğru.Öğlen çıkınca yanıyom yolda, serinliği bekliyorum.Güneşi arkana alırsan rahat gidersin. Klimayıda açtınmı fazla etkilemez. Balıkesir'in neresine gidiyorsun?Edremit.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap560 kmde 31 litre benzin yaktım.Yanı 100 kmde 5,6 litre benzin yaktım,Hızın da vardı yer yer klima da açıktı.4 kişi+100 kg yük vardiMaşallah. Fena değil Günaydın arkadaşlar Hayırlı işlerİkindi vakti yine yola çıkacam Balıkesire doğru.Öğlen çıkınca yanıyom yolda, serinliği bekliyorum.Güneşi arkana alırsan rahat gidersin. Klimayıda açtınmı fazla etkilemez. Balıkesir'in neresine gidiyorsun?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBende ATV kullanan dedeleri görünce çok şaşırmıştım Küçük yerlerde mükemmel ulaşım araçları, vur dağa taşa banamısın demezAbi burda cg-mg denilen 100cc lik vitesli motorlar çok var.Birde bilirmisin mobylette bionik 51ler 52ler var.
Bende ATV kullanan dedeleri görünce çok şaşırmıştım Küçük yerlerde mükemmel ulaşım araçları, vur dağa taşa banamısın demez
Transporter Bugün de bende vw