0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bunlar uyudu Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBunlar uyudu Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Biz mesailerde sen keyifte oh ne güzel [emoji35] Asus Zenfone 6 ile Tapatalk kullanılarak gönderildi
Klimaya gazı yeni bastırdın, sogutmuyormu?Asus Zenfone 6 ile Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keşke açsaydım. İzmirdeyken fullemiştim depoyu bide buraya girince fulledim. 774 km oldu ve aldığı 136tl mazot. Hesap 136:774=0.17,57kr şaşırdım yol bilgisayarıda aynı sonucu gösteriyor..Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKeşke açsaydım. İzmirdeyken fullemiştim depoyu bide buraya girince fulledim. 774 km oldu ve aldığı 136tl mazot. Hesap 136:774=0.17,57kr şaşırdım yol bilgisayarıda aynı sonucu gösteriyor..Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Klimayı açınca bayılıyor mu araba?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYeni bitti işler... şimdi yolculuk zamanıAsus Zenfone 6 ile Tapatalk kullanılarak gönderildiHayırlı yolculuklar K00U cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni bitti işler... şimdi yolculuk zamanıAsus Zenfone 6 ile Tapatalk kullanılarak gönderildi