0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güne Neşet Ertaş ile başladım. Ne güzel demiş. Günül kimi severse aşk onda güzeldirHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
He valla HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün akşam vize ler yaklaşıyor bi ders çalışayım dedim. Sonrada Neşet Ertaş çıktı yazımı kışa çevirdin dedi. S.. vizesini dedim HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapDün akşam vize ler yaklaşıyor bi ders çalışayım dedim. Sonrada Neşet Ertaş çıktı yazımı kışa çevirdin dedi. S.. vizesini dedim HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bol bol çalışman lazım
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapDün akşam vize ler yaklaşıyor bi ders çalışayım dedim. Sonrada Neşet Ertaş çıktı yazımı kışa çevirdin dedi. S.. vizesini dedim HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bol bol çalışman lazım aynen akşam işten 12 gibi eve gittim 5 dk bakayım vize yaklaştı dedim sonra pc başında dizi izlerken buldum kendimi