0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
günaydın hayırdır abi
Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun
Allh rahmet eylesinHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok ozur diliyorum onceki mesajlari okumadan direk msj yazdim. Allah rahmet eylesin abi. Tekrar ozur diliyorumLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapCok ozur diliyorum onceki mesajlari okumadan direk msj yazdim. Allah rahmet eylesin abi. Tekrar ozur diliyorumLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTniypic.com sitesine yükleye bilirsinizHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah rahmet eylesinn abi Allah geride kalanlara sabır versin
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapCok ozur diliyorum onceki mesajlari okumadan direk msj yazdim. Allah rahmet eylesin abi. Tekrar ozur diliyorumLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTniypic.com sitesine yükleye bilirsinizHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHuseyinim useniyorum oyle oraya yukle link kopyala yapistir. Sonra sayfayi kapatmadan yeniden yukle kopyala o sayfayi bul LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapCok ozur diliyorum onceki mesajlari okumadan direk msj yazdim. Allah rahmet eylesin abi. Tekrar ozur diliyorumLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTniypic.com sitesine yükleye bilirsinizHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHuseyinim useniyorum oyle oraya yukle link kopyala yapistir. Sonra sayfayi kapatmadan yeniden yukle kopyala o sayfayi bul LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHamit yardım bölümünde var aslında. Takılırsan orada daha detaylı anlatım var.Asus Zenfone 6 ile Tapatalk kullanılarak gönderildi