0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKolay gelsin. Ama içimden gelmiyor..HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildivizeler sıkıntı olur sonunda canın illaki çekcek
Kolay gelsin. Ama içimden gelmiyor..HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Soba okadar iyi değil. Ozenmeyin tek oda isiniyor. Biz eve doğalgaz sistemini döşeteli 3 yıl oldu sokağa daha yeni dosediler doğal gazı.. pazartesi gazi açmaya gelicekler inşallah bizde doğalgaz ile isinacagizHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abilerim kardeşlerin ben bir süre olmayabilirim. Buralar sizlere emanet.. HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın-Finallerde sınav kağıdını sallerken temsili ben- iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbilerim kardeşlerin ben bir süre olmayabilirim. Buralar sizlere emanet.. HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHüseyin, tahmin ettiğim şeymi? Eğer öyle ise başınız sağolsun. [emoji20] Asus Zenfone 6 ile Tapatalk kullanılarak gönderildi